Actie: tot 150 euro retour bij aankoop Galaxy Note 9 of Galaxy S9

Redactie
27 november 2018, 17:33
1 min leestijd
Actie: tot 150 euro retour bij aankoop Galaxy Note 9 of Galaxy S9

Koop je deze week een Samsung-smartphone, zoals de Galaxy S9, S9 Plus of Note 9, dan kun je profiteren van een cashbackactie. De fabrikant geeft tot 150 euro retour bij de aankoop van een toestel, terwijl je bij Vodafone tijdelijk een Google Home Mini cadeau krijgt.

Kortingen tijdens Samsung Blue Week

Samsung heeft deze week de Blue Week-actie, wat betekent dat de fabrikant een week lang cashbackacties geeft. Vanaf vandaag (27 november) tot en met aanstaande zondag (2 december) kun je van de acties profiteren. Heb je een toestel aangeschaft, dan kun je je aankoop tot en met 17 december registeren bij de officiële actiepagina van Samsung.

samsung blue week

Deze week krijg je 150 euro retour bij de aankoop van een Galaxy Note 9, 125 euro cashback bij de Galaxy S9 Plus en 100 euro als je de Galaxy S9 koopt. Ook bij goedkopere Samsung-toestellen, zoals de Galaxy A8, A7 en A6 Plus krijg je een paar tientjes terug als je je aanmeldt voor de Blue Week-actie.

Een voorwaarde is wel dat je de smartphone bij één van de aangesloten verkooppunten aanschaft, al doen de grootste Nederlandse providers en webwinkels mee. Check onze prijsvergelijkers om de beste deal te vinden.

Toestel met abonnement

Toestel los

Gratis Google Home Mini bij Vodafone

Bestel je de Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9 deze week bij Vodafone, dan ontvang je nog iets extra. Naast de 150 of 100 euro retour krijg je dan ook een Google Home Mini, die normaal gesproken voor 59 euro wordt verkocht. Check de link hieronder voor meer informatie.

Bekijk en bestel de Samsung Galaxy S9 (Plus) bij Vodafone

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu