Scoor 100 euro cashback op Samsung Galaxy S20-serie

Colin Baak
28 december 2020, 9:29
2 min leestijd
Scoor 100 euro cashback op Samsung Galaxy S20-serie

Zo aan het einde van het jaar, en met de S21-serie die eraan komt, scoor je nu 100 euro cashback op de Samsung Galaxy S20-serie. Dat krijg je bij aanschaf van verschillende S20-modellen bij allerlei (web)winkels. Alle voorwaarden hebben wij voor jou op een rij gezet.

Samsung Galaxy S20 cashback-actie

De actie loopt van 28 december tot en met 10 januari 2021. Koop je in die actieperiode een Samsung S20, Galaxy S20 Plus, S20 Ultra of een Samsung Galaxy S20 FE dan heb je recht op 100 euro teruggave. Alle voorwaarden, winkels die meedoen en andere info op een rij, vind je op deze actiepagina van Samsung.

Om de 100 euro terug te krijgen, moet je een formulier invullen en verschillende gegevens opsturen over het aangekochte toestel. Dat kan tot en met 24 januari 2021. Let wel even op waar je de Galaxy S20-variant aanschaft, niet alle winkels doen namelijk mee. Je kunt onder andere terecht bij Belsimpel, Coolblue of MediaMarkt en de grote providers.

We hebben per S20-variant verschillende winkels alvast voor je op een rij gezet. Check gerust ook onze koopadviseurs. Naast de beste prijzen kun je ook even kijken naar onze sim only-prijsvergelijker, waar je de beste abonnementsdeals vindt.

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20

De Samsung S20 is in combinatie met de cashback te verkrijgen bij onder andere:

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 prijzen vergelijken

Bekijk product

Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 879,-

Bekijken

Los refurbished

€ 404,99

Bekijken

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE prijzen vergelijken

Bekijk product

Cashback, omdat Galaxy S21 eraan komt?

Het is een slim moment voor Samsung om de S20-serie af te prijzen. Over enkele weken verwachten we namelijk drie nieuwe toestellen van de fabrikant. Naast de normale Samsung Galaxy S21, komen er ook een S21 Plus en S21 Ultra op de markt.

Nagenoeg alle informatie over die smartphones ligt al op straat. Zo hebben we onder andere het uiterlijk ervan al gezien, de specificaties zijn bekend en ook de vermeende Europrijzen zijn al genoemd. De onthulling gaat plaatsvinden op 14 januari en uiteraard houdt Android Planet je daarvan op de hoogte!

Houd daarnaast ook onze site in de gaten, schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief en download de Android Planet-app. Zo mis je niks van de S21-serie, maar natuurlijk blijf je ook op de hoogte van al het andere nieuws!

Het laatste nieuws over Samsung:

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu