De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy A34 fors in prijs gedaald: dit zijn de beste deals

Jane van Brakel
3 oktober 2023, 13:12
4 min leestijd
Samsung Galaxy A34 fors in prijs gedaald: dit zijn de beste deals

Ben je in de markt voor een betaalbare smartphone die lang updates krijgt? Dat komt dan goed uit, want de Samsung Galaxy A34 is momenteel flink in prijs gedaald! Wij zetten de beste deals op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Alles over de Samsung Galaxy A34

De Samsung Galaxy A34 is een prima keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige en schappelijk geprijsde smartphone. Het toestel is voorzien van een 6,6 inch-scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Dankzij het super-amoled-paneel spatten de kleuren van het scherm af. De ververssnelheid van 120Hz zorgt daarnaast voor vloeiende animaties.

De Galaxy A34 heeft standaard 128GB aan opslagruimte. Is dit te weinig? Dan kun je het uitbreiden met een micro-sd-geheugenkaartje. Ondersteuning voor snelladen is aanwezig: dit gaat met maximaal 25 Watt. Ook fijn de smartphone kan rekenen op vier grote Android-updates: Android 14, 15, 16 en 17. Daarnaast krijgt de telefoon vijf jaar aan beveiligingspatches, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over hackers en lekken in Android.

De Samsung Galaxy A34 schaf je momenteel met extra veel voordeel aan bij Bol.com. Voor het losse toestel betaal je 275 euro. Dat is een besparing van 114 euro op de adviesprijs. Het toestel komt in de volgende vier kleuren: paars, groen, zwart en zilver.

Samsung Galaxy A34 bij providers – tot 11 euro voordeel

Je nieuwe smartphone combineren met een abonnement kan vaak veel voordeel opleveren. Het maakt daarbij niet uit welk abonnement je kiest: je betaalt evenveel voor de toestelprijs. Ben je geen grootverbruiker wat bellen of internetten betreft? Dan is een kleine bundel vaak voldoende; het is zeker interessant om een abonnement direct bij je provider af te sluiten.

Samsung Galaxy A34 officieel

Op dit moment bespaar je bij de providers het meeste wanneer je de Galaxy A34 aanschaft in combinatie met een KPN of Vodafone-abonnement. De losse toestelprijs komt dan neer op 264 euro. Bij Odido, Ben en Hollandsnieuwe betaal je voor het losse toestel 288 euro. Heb je dus liever één van deze providers, koop dan het toestel los en neem er een sim only-abonnement bij. Tijdelijk krijg je gratis Galaxy Buds 2 (t.w.v 149 euro) cadeau, voor welke provider je ook kiest.

De beste Galaxy A34-deals bij webshops – bespaar tot 270 euro

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bij de provider zelf te bestellen. Je bespaart in dat geval wel minder op de losse toestelprijs. Daarnaast betaal je altijd evenveel voor het toestel, ongeacht de keuze van het abonnement. Ook bij de webshops krijg je een setje Galaxy Buds 2 (t.w.v. 149 euro) cadeau.

Samsung Galaxy A34 met KPN bij GSMweb – bespaar tot 179 euro

De Galaxy A34 met een KPN-abonnement bij GSMweb levert je een besparing van maar liefst 179 euro op en je betaalt 96 euro voor het toestel. Daarnaast ontvang je 7,50 euro korting op je mobiele abonnement en 5 euro korting op het entertainmentpakket als je internet thuis van KPN hebt.

Samsung Galaxy A34-abonnement van Vodafone bij GSMweb – bespaar tot 131 euro

Ben je in het bezit van internet van Ziggo? Dan ontvang je dubbel zoveel data, een extra tv-pakket en nog veel meer voordeel. Als je het toestel nu aanschaft bij GSMweb in combinatie met een Vodafone-abonnement, bespaar je tot 131 euro op de toestelprijs.

Samsung Galaxy A34-abonnement van Odido bij GSMweb – bespaar tot 107 euro

Bestel je de A34 in combinatie met een Odido-abonnement bij GSMweb, dan bespaar je tot 107 euro op de toestelkosten. Zijn er daarnaast meerdere mobiele abonnementen van Odido thuis geregistreerd op dit adres? Je krijgt 2,50 euro korting per maand, 2GB aan extra data en bovendien 10 euro korting op onbeperkt bellen/sms’en.

Samsung Galaxy A34-abonnement met Ben bij Belsimpel – bespaar tot 84 euro

Met klantvoordeel van Ben ontvang je 1GB extra en 5 euro korting op internet voor Odido thuis. Combineer de telefoon met een Ben-abonnement bij Belsimpel en het voordeel loopt op tot 84 euro.

Samsung Galaxy A34-abonnement van Hollandsnieuwe bij GSMweb– bespaar tot 59 euro

Ontvang tot 59 euro voordeel wanneer je de Galaxy A34 met Hollandsnieuwe-abonnement bestelt bij GSMweb. Maak je gebruik van klantvoordeel van Ziggo? Dan ontvang je dubbel zoveel data en een gratis tv-pakket.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu