Samsung Galaxy A53 weer in prijs gedaald: dit zijn de beste deals

Jane van Brakel
21 augustus 2023, 13:47
3 min leestijd
Samsung Galaxy A53 weer in prijs gedaald: dit zijn de beste deals

De Samsung Galaxy A54 is al een tijdje uit, waardoor zijn voorganger momenteel flink afgeprijsd is. Ben je op zoek naar een los toestel of juist in combinatie met een abonnement? Wij hebben de beste Samsung Galaxy A53 deals voor je verzameld.

Lees verder na de advertentie.

Alles over de Samsung Galaxy A53

Qua uiterlijk lijkt de Samsung Galaxy A53 erg op zijn voorganger, de Galaxy A52. De telefoon heeft dezelfde plastic behuizing, met achterop een viervoudige camera. Dankzij de IP67-certificatie is het toestel water- en stofdicht en onder het scherm vind je de vingerafdrukscanner.

Aan de voorkant bevindt zich een 6,5 inch amoled-scherm, dat wordt beschermd door een laagje Gorilla Glass 5. De Samsung A53 heeft een 5000 mAh-accu die snel kan opladen, waardoor je na 30 minuten weer een halfvolle accu hebt. De 25-Watt snellader hiervoor is apart verkrijgbaar. Mocht je meer opslag nodig hebben, dan kun je dit uitbreiden met een micro-sd-geheugenkaartje.

Grote pluspunten van de Samsung Galaxy A53 zijn de software en het goede updatebeleid. De Galaxy A53 draait inmiddels op Android 13 en krijgt updates tot en met Android 16. Daarnaast wordt het toestel in totaal vijf jaar lang voorzien van beveiligingspatches, wat ook niet verkeerd is.

De adviesprijs van de Samsung Galaxy A53 is 449 euro. De smartphone is inmiddels flink in prijs gezakt en los verkrijgbaar voor 338 euro bij Amazon. Let wel op dat het toestel niet meer overal te verkrijgen is. Wees er dus snel bij als je de Samsung Galaxy A53 nog in huis wil halen.

Samsung Galaxy A53 bij webshops – bespaar tot 254 euro

Combineer je de Samsung Galaxy A53 met een abonnement, dan bespaar je op de toestelkosten. Wanneer je de telefoon aanschaft bij webshops als Belsimpel, Mobiel.nl of GSMweb, dan loopt dit voordeel op tot 254 euro. Hierbij geldt wel: hoe meer data en belminuten in de bundel, hoe meer voordeel.

Samsung Galaxy A53 abonnement van Odido – bespaar tot 254 euro

Bestel je de A53 in combinatie met een Odido abonnement bij GSMweb, dan bespaar je tot 254 euro op de toestelkosten. Zijn er daarnaast meerdere mobiele abonnementen van Odido thuis geregistreerd op dit adres? Je krijgt dan nog eens 2,50 euro korting per maand en 2GB aan extra data.

Samsung Galaxy A53 op het stuur van een fiets op een donkere straat

Samsung Galaxy A53 abonnement van KPN – bespaar tot 170 euro

Bestel je het toestel in combinatie met een KPN abonnement bij GSMweb, dan bespaar je maar liefst 170 euro. En je ontvangt ook nog eens 7,50 euro korting op je mobiele abonnement als je internet thuis van KPN hebt.

Samsung Galaxy A53 abonnement van Vodafone – bespaar tot 170 euro

Als je het toestel nu aanschaft bij GSMweb in combinatie met een Vodafone abonnement, dan bespaar je tot 170 euro op de toestelprijs. Ben je ook in het bezit van digitale tv van Ziggo? Dan ontvang je dubbele data en extra korting op je abonnement.

Samsung Galaxy A53 abonnement van Ben – bespaar tot 76 euro

Wanneer je de smartphone bestelt in combinatie met een Ben abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je tot 76 euro. Ook ontvang je 1GB extra en 5 euro korting op internet voor T-Mobile thuis.

Samsung Galaxy A53 abonnement van Simyo – bespaar tot 28 euro

Als je het toestel aanschaft bij Belsimpel met daarbij een Simyo abonnement, dan bespaar je tot 28 euro. In combinatie met een internet thuis abonnement ontvang je dubbel zoveel data en dubbel zoveel belminuten in je bundel.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu