Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Tip: Samsung geeft 50 euro cashback op Galaxy A8, A6 en A6 Plus

Wouter Nijsen
21 augustus 2018, 13:03
2 min leestijd
Tip: Samsung geeft 50 euro cashback op Galaxy A8, A6 en A6 Plus

Ben je van plan een Samsung-smartphone te kopen, maar heb je geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dan zijn de Galaxy A8, Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus interessante opties. Door een tijdelijke cashbackactie haal je ze bovendien extra voordelig in huis.

Galaxy A6 cashback

Tot 23 september krijg je van Samsung korting als je een Galaxy A8, Galaxy A6 of Galaxy A6 Plus aanschaft. Je ontvangt 50 euro retour en hoeft je aankoop hiervoor alleen via de actiepagina van Samsung aan te melden. Daar vul je het aanmeldformulier in en dien je je aankoopbon, EAN-code en IMEI-nummer te uploaden. Hiervoor heb je overigens iets langer de tijd: tot uiterlijk 8 oktober.

Een voorwaarde is wel dat je de A8, A6 of A6 Plus bij één van de aangesloten verkooppunten aanschaft, al doen de grootste Nederlandse webwinkels mee. Zorg er dus wel voor dat je dit voor 23 september doet, anders loop je de 50 euro retour mis.

Samsung Galaxy A8 aanbiedingen

Bekijk hieronder de beste deals en check zelf alle Samsung Galaxy A8 abonnementen of losse toestelprijzen via onze vergelijker. Het toestel kost zo’n 350 euro, al kun je ‘m uiteindelijk voor vijf tientjes minder kopen. Wil je meer weten over de smartphone, check dan de Samsung Galaxy A8 review.

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 249,-

Bekijken

Los refurbished

€ 149,99

Bekijken

Samsung Galaxy A6 aanbiedingen

De Samsung Galaxy A6 is goedkoper dan de Galaxy A8 en haal je – als je gebruikmaakt van de cashbackactie – uiteindelijk voor zo’n 200 euro in huis. In onze Galaxy A6 review lees je meer over de telefoon.

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 209,95

Bekijken

Los refurbished

€ 99,99

Bekijken

Samsung Galaxy A6 Plus aanbiedingen

De grotere broer van de Galaxy A6 heeft een forser (en scherper) scherm, iets betere hardware en dubbele camera aan de achterkant. Bovendien is de accu met 3500 mAh behoorlijk groot. Check de aanbiedingen voor een Galaxy A6 Plus met abonnement of losse Samsung Galaxy A6 Plus in onze prijsvergelijker.

Samsung Galaxy A6 Plus

Samsung Galaxy A6 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 339,95

Bekijken

Los refurbished

€ 134,99

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu