Actie: gratis geheugenkaart bij aankoop Samsung Galaxy A8 of Galaxy A6

Thomas Haenen
5 juli 2018, 13:55
2 min leestijd
Actie: gratis geheugenkaart bij aankoop Samsung Galaxy A8 of Galaxy A6

Deze maand krijg je bij aankoop van de Samsung Galaxy A8, Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus een geheugenkaart van 64GB cadeau. Dit is hoe je meedoet aan de actie van Samsung.

Samsung Galaxy A8 geheugenkaart actie: zo doe je mee

Haal je in juli een nieuwe Galaxy A-smartphone van Samsung in huis, dan krijg je een gratis geheugenkaart thuis gestuurd. Bestel je de Samsung Galaxy A8, Galaxy A6 of A6 Plus, dan doe je direct mee aan de actie. Na aankoop registreer je het toestel via de tijdelijke actiesite van Samsung. Als het bedrijf je aankoopgegevens en wat andere informatie van je heeft ontvangen, wordt de geheugenkaart binnen enkele weken naar jou gestuurd.

Via onze prijsvergelijker helpen we je de beste aanbiedingen te vinden voor de verschillende smartphones. Een losse Galaxy A8 is inmiddels voor zo’n 350 euro, terwijl de losse Galaxy A6 voor 250 euro verkocht wordt. Alle drie de toestellen zijn natuurlijk ook met abonnement verkrijgbaar.

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 209,95

Bekijken

Galaxy A6 aanbiedingen

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy A6 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

De actie loopt tot en met 5 augustus, maar je hebt tot en met 20 augustus om je aankoop te registreren. Je moet je aankoop wél plaatsen bij een van de deelnemende winkels. Vrijwel alle grote webwinkels en providers doen mee, maar een handjevol valt erbuiten. Zo haalt bijvoorbeeld Belsimpel veel van zijn voorraad uit het buitenland, en dan kwalificeert je toestel niet. Een volledige lijst is te vinden op de site van Samsung.

Samsung heeft op dit moment verschillende aanbiedingen lopen voor zijn smartphones. Zo krijg je ook 100 euro terug bij aankoop van een Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus. Met deze acties hoopt de fabrikant waarschijnlijk de voorraad van zijn huidige smartphones op te ruimen, voordat het dit najaar nieuwe smartphones als de Samsung Galaxy Note 9 introduceert.

Meer over de Samsung Galaxy A8 en A6

Smartphones in de Galaxy A-serie zijn minder duur dan de vlaggenschepen van Samsung, maar hebben vaak wel een vergelijkbaar design. Het bedrijf introduceerde dit voorjaar drie nieuwe toestellen in de reeks. Die hebben allemaal een voorkantvullend scherm met relatief smalle zwarte randen aan weerszijden van het scherm. Dat doet denken aan het ‘infinity display’ van de Galaxy S9.

De Galaxy A8 en A6 hebben beide een 5,6 inch-scherm, al heeft dat van de A8 een iets hogere resolutie. Beide hebben een 16 megapixel-camera, 32GB opslagruimte en lopen op Android Oreo. De A8 onderscheidt zich vooral met zijn iets krachtigere hardware, maar daar betaal je ook een paar tientjes voor. De A6 Plus is het grootste van de drie, met een 6 inch-scherm. Dit model heeft ook nog eens een dubbele camera van 16 en 5 megapixel voorop, zodat je een scherpte-diepte-effect aan portretfoto’s kan toevoegen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu