De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) nu te pre-orderen: dit zijn de beste deals

Wouter Nijsen
8 augustus 2019, 11:36
3 min leestijd
Samsung Galaxy Note 10 (Plus) nu te pre-orderen: dit zijn de beste deals

Nu de Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus officieel zijn aangekondigd, is het ook al mogelijk om de smartphones te bestellen. Pre-order je het vlaggenschip op tijd, dan kun je profiteren van een flinke korting. Check de beste deals in dit artikel.

Samsung Galaxy Note 10 pre-order

De Samsung Galaxy Note 10 is het nieuwe vlaggenschip voor het najaar van 2019 en ligt vanaf 23 augustus in de Nederlandse winkels. De smartphone is een stuk vernieuwender dan zijn voorganger en beschikt bijvoorbeeld over een compleet verbeterd design. Daarnaast zijn er dit jaar twee nieuwe modellen in de Note-reeks. De ‘normale’ Note 10 heeft een compact 6,3 inch-scherm en is iets minder krachtig dan de Note 10 Plus, maar ook goedkoper.

De adviesprijs voor de reguliere Galaxy Note 10 (met 8GB RAM/256GB opslag) bedraagt 949 euro. Dit is een flink bedrag, maar je kunt profiteren van een forse korting. Als jij je oude smartphone tijdens de pre-order-periode – die loopt tot en met 22 augustus – inlevert, krijg je 100 euro extra inruilkorting bovenop de dagwaarde van je toestel. Hiermee kun je de nieuwe Note voor fors minder geld in huis halen.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 prijzen vergelijken

Bekijk product

In onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor een losse Samsung Galaxy Note 10. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Galaxy Note 10 met een abonnement aan te schaffen. Als gezegd bedraagt de adviesprijs 949 euro.

Galaxy Note 10 Plus pre-orderen

De Galaxy Note 10 Plus is een stuk groter en iets krachtiger dan zijn kleinere broertje. Het toestel heeft een enorm 6,8 inch-scherm, extra camera om diepte te meten en grotere 4300 mAh-accu. Handig is dat je de accu ook supersnel kan opladen met 45 Watt, al moet je hiervoor wel een losse adapter aanschaffen.

Er zijn twee versies van de Note 10 Plus: een variant met 12GB RAM en 256GB opslag voor 1099 euro, en een versie met 12GB RAM/512GB opslagruimte met een adviesprijs van 1199 euro.

Android Planet zet in zijn prijsvergelijker de beste prijzen voor een losse Galaxy Note 10 Plus op een rijtje. De Galaxy Note 10 Plus met abonnement bestellen kan bij alle bekende providers in Nederland.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 799,-

Bekijken

Los refurbished

€ 348,99

Bekijken

Meer over de Galaxy Note 10-telefoons

Wil je meer weten over de Galaxy Note 10 (Plus)? Check dan ook onze uitgebreide preview van de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus, waarin we je alles vertellen over de vernieuwingen van de smartphone. De komende weken publiceren we de definitieve review van het nieuwe Samsung-vlaggenschip.

Onze eerste indrukken van de Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus zijn zeer positief. Het design is enorm verbeterd en geeft de toestellen bijna een futuristische look, waarmee Samsung zich echt onderscheidt. Verder is de hardware enorm krachtig, heeft Samsung de software verbeterd om productief ter werk te gaan en laden de accu’s sneller op. Ook de S Pen is weer een stukje veelzijdiger en handiger geworden.

De Samsung Galaxy Note 10 (Plus) is misschien niet een heel vernieuwende smartphone, maar – op basis van onze previewsessie – een nog betere smartphone dan de S10 van eerder dit jaar. En dat was al een uitstekende Android-telefoon die bijna alles goed deed, dus we kunnen ons voorstellen dat de Note 10 moeiteloos bij de beste smartphones van 2019 gaat horen. Daar betaal je echter wel voor, want de adviesprijzen zijn erg flink.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu