De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Actie: gratis Galaxy Buds Plus-oordopjes bij aanschaf Samsung Galaxy S20-toestel

Colin Baak
9 december 2020, 13:28
2 min leestijd
Actie: gratis Galaxy Buds Plus-oordopjes bij aanschaf Samsung Galaxy S20-toestel

Schaf je tot en met 27 december een Galaxy S20-toestel aan via Samsung zelf, dan krijg je daar direct een mooi cadeau bij. De fabrikant levert dan namelijk een setje Galaxy Buds Plus-oordopjes mee, met een waarde van 169 euro.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S20: Buds Plus-oordopjes cadeau

De actie geldt voor drie modellen uit de Galaxy S20-serie, namelijk de normale Galaxy S20 5G, de S20 Plus of de Samsung Galaxy S20 Ultra. Het 4G-model van de S20 doet dus niet mee. Ook de Samsung Galaxy S20 FE is uitgesloten van de actie.

Schaf je een van de genoemde modellen aan bij Samsung zelf en doe je dat tussen 7 en 27 december, dan krijg je de oordopjes direct meegeleverd. Je hoeft jezelf dus niet aan te melden of de draadloze headset te claimen. Ook een factuur overleggen hoeft deze ronde niet.

Samsung Galaxy Buds+

Toch aanschaffen via andere webshop?

Niet per se oordopjes nodig? Dan is het misschien toch handig om een Galaxy S20-model aan te schaffen via een andere (web)winkel. De prijzen bij andere shops kunnen namelijk flink gedaald zijn, waardoor je daar ook een goede deal kunt scoren.

Zo kwam de Galaxy S20 5G op de markt met een adviesprijs van 999 euro, maar is inmiddels te krijgen voor zo’n 775 euro. Voor de beste prijzen check je onderstaande vergelijker.

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 508,03

Bekijken

Los refurbished

€ 271,99

Bekijken

Ook de prijs van de S20 Plus met 4G en 5G is flink gedaald. Dat toestel werd in de markt gezet voor 1099 euro, maar pik je nu op voor rond de 740 euro (4G-versie). Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het toestel met een abonnement te combineren.

Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Tot slot zien we een zelfde soort prijsdaling bij de Samsung S20 Ultra. Het duurste model van het trio werd gelanceerd voor 1349 euro en kost inmiddels 300 euro minder.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra prijzen vergelijken

Bekijk product

Meer over de Samsung Galaxy S20-serie

Meer weten over de toestellen in de S20-serie? Lees dan onder andere onze Samsung Galaxy S20 review of bekijk onderstaande videoreview. Daarin nemen we al onze ervaringen met het toestel met je door. Op zoek naar de beste camera van het trio en het grootste scherm? Check dan onze Samsung S20 Ultra review.

Samsung Galaxy S20 review: klein qua formaat, groots qua prestaties

Begin volgend jaar Samsung Galaxy S21-serie verwacht

De S20-toestellen worden begin volgend jaar opgevolgd door (vermoedelijk) de S21-lijn. Ook daar verwachten we drie varianten van te gaan zien, de S21, Galaxy S21 Plus en een S21 Ultra-model.

Inmiddels is de eerste echte foto van de toestellen verschenen net zoals gelekte officiële teasers. Tot slot zou de fabrikant ervoor kiezen om geen oplader meer mee te leveren in de doos, dit vanwege besparing van kosten en het milieu.

Meer lezen over Samsung op Android Planet

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu