Actie: gratis Galaxy Buds 2 bij Samsung S21-serie, Z Flip 3 of Z Fold 3

Redactie
27 september 2021, 17:07
3 min leestijd
Actie: gratis Galaxy Buds 2 bij Samsung S21-serie, Z Flip 3 of Z Fold 3

Tijd voor een nieuwe smartphone, maar eigenlijk ook wel op zoek naar goede draadloze oordopjes? Koop je nu een Galaxy S21, S21 Plus, S21 Ultra of een vouwbare smartphone van Samsung, dan ontvang je gratis een setje Galaxy Buds 2.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S21 Galaxy Buds 2-actie

Koop je in de aankomende weken een Samsung Galaxy S21, S21 Plus of S21 Ultra dan kun je een gratis setje Galaxy Buds 2-oordopjes aanvragen. Die draadloze oordopjes zijn pas net gepresenteerd en hebben een adviesprijs van 149 euro. Aanschaffen moet je doen voor 31 oktober en aanmelden doe je vervolgens via deze actiepagina van Samsung.

Koop je aankomende weken dus een van de drie toestellen dan heb je vervolgens tot en met 29 november om je aankoop te registeren. Samsung vraagt onder andere om een kopie van de factuur en een foto van de streepjescode. Daarop moeten de EAN-code en het IMEI-nummer van de smartphone goed in beeld zijn. Keurt Samsung jouw aanvraag goed, dan ontvang je de dopjes binnen negen weken in huis.

samsung galaxy s21 review

Check onze prijsvergelijkers

In onze prijsvergelijkers vind je natuurlijk de beste deals. Zo kun je daar terecht voor een losse Samsung Galaxy S21 of een S21 met abonnement. Datzelfde geldt voor een losse Galaxy S21 Plus of de Samsung Galaxy S21 Plus met abonnement. Op zoek naar de beste van het trio, check dan de prijzen van een losse Galaxy S21 Ultra of ga natuurlijk op zoek naar de beste deal van een S21 Ultra met abonnement.

Actie geldt ook voor Samsung Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3

Geen interesse in een toestel uit de Galaxy S21-lijn, maar wel in een van de nieuwste vouwbare smartphones? Dezelfde actie geldt ook voor de onlangs aangekondigde Samsung Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3.

Beide smartphones hebben een vouwbaar scherm, maar wel een heel andere vorm. Zo klap je de Flip 3 uit tot een normale smartphone. De Z Fold 3 klap je uit als een boek, waarna je aan de slag kunt met een nog groter scherm.

Weten welke winkels er wel en niet meedoen met de actie? Dat is allemaal te vinden op de actiepagina van de fabrikant. Aanschaffen moet namelijk wel bij specifieke winkels om Galaxy Buds 2 te kunnen claimen. De actie geldt voor de aanschaf van een los toestel of in combinatie met een abonnement.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Klik hier voor een losse Galaxy Z Flip 3 of hier voor een Z Flip 3 met abonnement. Op zoek naar de grotere van de twee? Hier vind je de beste losse Samsung Galaxy Z Fold 3 prijzen. Natuurlijk kun je ook een Galaxy Z Fold 3 met abonnement aanschaffen.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G actie:

Samsung Galaxy Z Flip3 5G actie:

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu