Samsung S21 Ultra fors in prijs gedaald: hier is het toestel het goedkoopst

Redactie
4 november 2021, 17:21
3 min leestijd
Samsung S21 Ultra fors in prijs gedaald: hier is het toestel het goedkoopst

Interesse in een high-end smartphone van Samsung? Lees hier dan alles over de Samsung Galaxy S21 Ultra-prijsdaling. Inmiddels haal je het toestel voor flink minder dan de adviesprijs in huis. Lees snel verder!

Lees verder na de advertentie.

Samsung S21 Ultra prijsdaling: alles op een rij

De Samsung Galaxy S21 Ultra werd begin dit jaar uitgebracht en is het absolute vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het toestel is enorm krachtig dankzij de Exynos 2100-chipset. Ook de camera’s zijn uitstekend door de hoge resolutie en het gebruik van meerdere lenzen. Het goede nieuws: de Samsung S21 Ultra is inmiddels in prijs gedaald.

Als los toestel mag je de S21 Ultra met 128GB opslaggeheugen al in huis halen voor 1099 euro via Mobiel.nl.

De beste Samsung S21 Ultra aanbiedingen bij providers – bespaar tot 163 euro

Voor de Samsung S21 Ultra hebben de providers verschillende aanbiedingen. Wij zijn er voor je ingedoken en hebben de beste deals op een rijtje gezet. De deals bij providers zijn niet afhankelijk van de omvang van de bundel die je naast het toestel neemt.

Zo kun je dus ook genieten van een voordelige totaalprijs als je niet een grootgebruiker bent van MB’s, minuten en sms’jes. Neem een kijkje naar de verschillende deals en wellicht wordt deze flagship jouw nieuwe toestel:

samsung galaxy s21 ultra review

De beste Samsung S21 Ultra aanbiedingen bij shops – bespaar tot 223 euro

Wanneer je een toestel met abonnement aansluit via een webshop kun je profiteren als grootgebruiker. Als je dus veel data, minuten en sms’jes in je bundel opneemt, wordt je toestelvoordeel groter! Hiervoor hebben we ook een greep gedaan naar de meest noemenswaardige en deze hieronder voor je uitgewerkt:

Samsung S21 Ultra bij T-Mobile – bespaar tot 223 euro

Bij T-Mobile kun je een mooie deal scoren met de meeste besparing op de toestelprijs. Je profiteert van een mooie bundel met 8GB data en onbeperkte sms’jes. Maar daar houdt het niet bij op: de Galaxy Buds 2 krijg je er gratis bij! Afsluiten van het abonnement doe je dan via de bekende webwinkel: GSMweb.

Samsung S21 Ultra bij KPN – bespaar tot 187 euro

Wil je je S21 Ultra liever bij KPN binnenhalen? Dat is ook een interessante optie! Je krijgt ook bij KPN niet alleen de Galaxy Buds 2 cadeau, maar ook vele voordelen als je meerdere producten van KPN hebt lopen. Zoals een korting van 7,50 euro op je maandelijkse abonnementskosten.

Samsung S21 Ultra bij Vodafone – bespaar tot 187 euro

Bij Vodafone haal je de Samsung S21 Ultra voor dezelfde toestelprijs als KPN. Het verschil? Vodafone biedt je een Vodafone Red abonnement met onbeperkte data, minuten en sms’jes. Als je dan ook nog Internet van Ziggo hebt krijg je daarnaast tot 5 euro korting per maand. Afsluiten van het abonnement doe je dan via de bekende webwinkel: Mobiel.nl.

Samsung S21 Ultra bij Tele2 – bespaar tot 187 euro

Hetzelfde voordeel op de toestelprijs is ook te vinden bij Tele2. De Galaxy Buds 2 krijg je ook hier weer mooi cadeau en als je naast dit abonnement ook andere Tele2 producten hebt lopen op hetzelfde adres krijg je 1 GB data per maand gratis! Zo kun je onder andere terecht bij GSMweb en bespaar je tot 187 euro op het toestel.

Meer te weten komen of meteen aan de slag?

Toch liever een videoreview? Kijk ‘m dan hieronder:

Samsung Galaxy S21 Ultra review: de ultieme Samsung-smartphone

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu