De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo scoor je 100 euro cashback op de Samsung Galaxy S22

Colin Baak
9 september 2022, 9:12
2 min leestijd
Zo scoor je 100 euro cashback op de Samsung Galaxy S22

Dankzij een fijne Samsung Galaxy S22 cashback scoor je een van de toestellen nu met 100 euro voordeel. In dit artikel zet Android Planet voor je op een rij bij welke shops je terecht kunt en welke voorwaarden er gelden.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S22 cashback: alles op een rij

Overweeg je een van de toestellen uit de Samsung Galaxy S22-serie? Tot en met 2 oktober loopt er een actie, waarbij je 100 euro korting krijgt bij de aanschaf van de Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus of het S22 Ultra-model. Vervolgens heb je tot en met 2 december om je aankoop te registreren op de speciale Samsung-actiepagina.

Daarvoor moet je onder andere je aankoopbewijs uploaden, maar ook de IMEI en het EAN-nummer van het toestel delen. Keurt Samsung de aanvraag goed, dan ontvang je de cashback binnen negen weken op je rekening. Meer weten over de actie en alle voorwaarden checken? Bekijk dan de speciale actiepagina van Samsung.

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 prijzen vergelijken

Bekijk product

De instapprijzen van de drie modellen zijn respectievelijk 849, 1049 en 1249 euro. Inmiddels pik je de smartphones op een stuk lagere prijs en dankzij de actie wordt dat dus nog eens 100 euro minder.

Kies je voor Samsung zelf dan heb je keuze uit verschillende exclusieve kleuren, krijg je wat extra voordeel als je je oude toestel inlevert en krijg je ook nog eens 30 procent korting bij de aanschaf van een Galaxy Watch 5. Natuurlijk kun je ook terecht bij verschillende andere (web)winkels waaronder Belsimpel, MediaMarkt, Mobiel.nl en alle bekende providers.

samsung galaxy s22 ultra review

Meer over de Samsung Galaxy S22-serie

Toestellen in de Galaxy S-serie behoren al jaren tot de topklasse. De smartphones bevatten high-end hardware, goede camera’s, prima accu’s en krijgen jarenlang updates. Daarmee kun je niet alleen aan de slag met nieuwe Android-versies, maar hoef je je ook een zorgen te maken over de veiligheid.

De S22 en S22 Plus delen veel van de specificaties, afgezien van het formaat van het scherm en accucapaciteit. De Galaxy S22 Ultra verschilt echter op meer punten. Zo heeft dat display een hogere resolutie en afgeronde schermranden. Daarbij is het camerasysteem een stuk geavanceerder en bevat ‘ie een plekje voor de S Pen. Met die stylus maak je snel aantekeningen en werk je een stuk productiever en efficiënter.

Samsung Galaxy S22 review: de 4 belangrijkste veranderingen

Meer over Samsung op Android Planet

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu