De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Zo pak je 100 euro korting met nieuwe Samsung Galaxy S9 cashback-actie

Thomas Haenen
25 januari 2019, 14:06
2 min leestijd
Zo pak je 100 euro korting met nieuwe Samsung Galaxy S9 cashback-actie

De Samsung Galaxy S9 is dit weekend al verkrijgbaar voor zo’n 400 euro. Tijdelijk krijg je namelijk 100 euro extra korting op de Galaxy S9, Galaxy S9 Plus en Galaxy Note 9. Dit is hoe je de Samsung cashback-korting claimt.

Samsung Galaxy S9 cashback-actie 2019

De toptoestellen van Samsung zijn nog een paar weken extra voordelig. Het bedrijf heeft een cashback-actie, wat betekent dat je 100 euro retour krijgt bij aankoop van een Galaxy S9, Galaxy Note 9 of Galaxy S9 Plus. Nadat je het toestel hebt besteld, registreer je de aankoop via een tijdelijke actiesite van Samsung. Als het bedrijf je aankoopgegevens en wat andere informatie van je heeft ontvangen, wordt het geld binnen enkele weken op je rekening gestort.

De actie loopt tot en met 17 februari, maar je hebt daarna nog iets langer om je aankoop te registreren. Ook bij aankoop van de Galaxy Note 9 ontvang je 100 euro terug. Via onze prijsvergelijker helpen we je de beste aanbiedingen voor een losse Galaxy S9 of losse Galaxy S9 Plus te vinden, maar de aanbieding geldt natuurlijk ook als je voor een smartphone met abonnement kiest.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 428,-

Bekijken

Los refurbished

€ 181,99

Bekijken
Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 499,-

Bekijken

Los refurbished

€ 280,99

Bekijken

Laagste prijs voor Galaxy S9

Samsung heeft de Galaxy S9 het afgelopen jaar al vaker afgeprijsd, maar deze actie zorgt voor de laagste prijs tot nu toe. Het toestel is hiermee goedkoper dan concurrenten als de OnePlus 6T en Huawei P20 Pro. De Galaxy S9 werd begin 2018 geïntroduceerd voor 849 euro maar is dus inmiddels behoorlijk in prijs gezakt. Qua design, camera en scherm kan de S9 echter nog steeds goed mee met de allernieuwste smartphones.

“De telefoon heeft een uitstekende camera, die vooral bij donkere omstandigheden boven de concurrentie uitsteekt. Het design en scherm zijn nauwelijks veranderd, maar blijven van hoogstaand niveau en maken van de Galaxy S9 een fraaie smartphone,” zo schreven we in onze Galaxy S9 review.

Dat de actie tot halverwege februari loopt, suggereert dat Samsung nog snel even de warenhuizen op wil ruimen voor de Galaxy S10 verschijnt. Het nieuwe toptoestel wordt op 20 februari onthuld. De Galaxy S10 beschikt naar verwachting over meer camera’s achterop, een vingerafdrukscanner in het scherm en een krachtigere chipset.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu