Laatste week: 100 euro terug bij aankoop Samsung Galaxy S9 of S9 Plus

Thomas Haenen
12 september 2018, 15:41
2 min leestijd
Laatste week: 100 euro terug bij aankoop Samsung Galaxy S9 of S9 Plus

Tijdens de Samsung Galaxy S9 cashback-actie krijg je tijdelijk 100 euro terug bij aankoop van een gloednieuwe smartphone. Check de deelnemende winkels, en lees hoe jij je geld claimt.

Samsung Galaxy S9 cashback-actie: zo werkt het

Samsung Galaxy S9

Het vlaggenschip van Samsung is de komende tijd extra voordelig. Het bedrijf heeft een cashback-actie, wat betekent dat je 100 euro retour krijgt bij aankoop van een Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus. Nadat je het toestel hebt besteld, registreer je de aankoop via een tijdelijke actiesite van Samsung. Als het bedrijf je aankoopgegevens en wat andere informatie van je heeft ontvangen, wordt het geld binnen enkele weken op je rekening gestort.

De actie loopt tot en met 23 september, maar je hebt daarna nog iets langer om je aankoop te registreren. Ook bij aankoop van de Galaxy S9 Plus ontvang je 100 euro terug. Via onze prijsvergelijker helpen we je de beste aanbiedingen voor een losse Galaxy S9 of losse Galaxy S9 Plus te vinden, maar de aanbieding geldt natuurlijk ook als je voor een smartphone met abonnement kiest.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 399,-

Bekijken

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 316,31

Bekijken

Je krijgt alleen geld terug als je de Samsung Galaxy S9 koopt bij één van de deelnemende partijen. Daar vallen gelukkig vrijwel alle bekende Nederlandse webwinkels en providers onder. Grote uitzondering is Belsimpel. Zij verkopen vaak geïmporteerde Samsung-smartphones met modelnummers die niet uit Nederland komen. Wel heeft die webwinkel de prijzen alvast fors verlaagd in aanloop naar de actie waardoor ze alsnog één van de goedkopere partijen zijn.

150 euro terug bij 256GB

Bij de meeste winkels in Nederland verkoopt Samsung de Galaxy S9 met 64GB opslagruimte. Een handjevol verkoopt ook een variant met 256GB opslagruimte. Die kost wat meer, en daarom krijg je bij deze versie 150 euro retour. Een losse Galaxy S9 met 256GB opslagruimte is onder andere bij Coolblue en MediaMarkt te vinden, net als een Galaxy S9 Plus met 256GB. Bij Tele2 is het toestel met abonnement verkrijgbaar.

Samsung Galaxy S9 cashback

Meer over de Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 werd in maart in Nederland gelanceerd met een adviesprijs van 849 euro, maar is sindsdien al flink in prijs gezakt. In combinatie met de cashback is de smartphone bij veel winkels al voor minder dan 600 euro te koop. Daarmee is het toestel inmiddels fors goedkoper dan andere vlaggenschepen als de Sony Xperia XZ2, LG G7 en HTC U12 Plus.

Voor dat bedrag krijg je een smartphone met een randloos 5,8 inch-scherm, 12 megapixel-camera achterop en krachtige Exynos 9810-chip met acht cores. In onze Galaxy S9 review noemden we het toestel “dat zich makkelijk met de beste smartphones van nu kan meten. De telefoon heeft een uitstekende camera, die vooral bij donkere omstandigheden boven de concurrentie uitsteekt. Het design en scherm zijn nauwelijks veranderd, maar blijven van hoogstaand niveau en maken van de Galaxy S9 een fraaie smartphone.”

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu