De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy S9 en S9 Plus nu te koop: check de beste deals

Redactie
16 maart 2018, 8:00
2 min leestijd
Samsung Galaxy S9 en S9 Plus nu te koop: check de beste deals

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus zijn vanaf vandaag officieel in de Benelux te koop. De toestellen hebben een adviesprijs van respectievelijk 849 en 949 euro en komen in drie kleuren: zwart, paars en blauw.

Samsung Galaxy S9 Nederland

Vanaf vandaag liggen de vlaggenschepen van Samsung officieel in de winkels, nadat ze al een periode te pre-orderen waren. Deed je dat voor 8 maart, dan heb je de smartphone al een week in huis. Voor bestellers die even hebben gewacht, zijn de toestellen nu ook bij alle belangrijke (web)winkels te koop. De adviesprijzen liggen met 849 en 949 euro zo’n vijftig euro hoger dan vorig jaar bij de Galaxy S8.

De belangrijkste verbetering van de Samsung Galaxy S9 is de camera. Die heeft een variabel diafragma gekregen, waarmee de S9 kan schakelen tussen twee standen om ook in het donker scherpere en heldere foto’s te maken. De Galaxy S9 Plus heeft een tweede cameralens achterop, waarmee het maken van portretfoto’s mogelijk wordt. Standaard draaien de telefoons op Android 8.0 (Oreo) met de Experience-skin van Samsung.

Verder hebben de nieuwe vlaggenschepen snellere hardware, een iets steviger design en verbeterde vingerafdrukscanner. Laatstgenoemde zit onder de camera in plaats van ernaast, wat voorkomt dat je continu over de lens veegt om de telefoons te ontgrendelen. Later vandaag lees je op Android Planet de uitgebreide Galaxy S9 review, waarin we dieper ingaan op alle nieuwe features.

De beste Galaxy S9 aanbiedingen

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een Galaxy S9 met abonnement, waarbij je de keuze hebt uit alle grote providers. De Galaxy S9 los kopen kan natuurlijk ook, en dan betaal je het bedrag van 849 euro.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 289,-

Bekijken

Los refurbished

€ 133,99

Bekijken

De beste Galaxy S9 Plus aanbiedingen

Ga je voor een losse Samsung Galaxy S9 Plus, dan kost dat je 949 euro. Hierbij krijg je het 64GB-model, dat overigens ook ondersteuning voor micro-sd-geheugenkaartjes heeft om de opslag uit te breiden. Ook kun je kiezen voor een Galaxy S9 Plus met abonnement.

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 327,89

Bekijken

Los refurbished

€ 161,99

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu