De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nu te koop: Samsung Galaxy Z Fold 5, Flip 5, Galaxy Watch 6 en Tab S9

Wouter Nijsen
11 augustus 2023, 11:01
2 min leestijd
Nu te koop: Samsung Galaxy Z Fold 5, Flip 5, Galaxy Watch 6 en Tab S9

De nieuwste Samsung-devices zijn vanaf vandaag officieel in Nederland verkrijgbaar. Het gaat om de opvouwbare Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, de Watch 6-horloges en Tab S9-tablets.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Z Fold 5 en Flip 5 nu te koop

De Samsung Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6-smartwatches en Tab S9-tablets zijn officieel gelanceerd in Nederland. De apparaten werden eind juli tijdens een groots Unpacked-evenement uit de doeken gedaan en liggen nu in de winkels. Dat betekent dat ze overal op voorraad en dus direct verkrijgbaar zijn.

We beginnen bij de nieuwe opvouwbare smartphones van Samsung. De Fold 5 en Flip 5 lijken veel op hun directe voorgangers, maar zijn wel degelijk verbeterd. Zo heeft de Galaxy Z Flip 5 een veel groter scherm aan de buitenzijde, waardoor je makkelijker notificaties afleest, selfies maakt of enkele apps gebruikt.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Bij de Galaxy Z Fold 5 zijn de verbeteringen minder goed zichtbaar. Het apparaat is vooral een stuk steviger en sneller dan de Z Fold 4 van vorig jaar, en beschikt over camera’s die mooiere foto’s maken. Dichtgevouwen heeft de smartphone een 6,2 inch-scherm. Klap je de Fold 5 open, dan zie je een fors 7,6 inch-display. Het toestel wordt dan een compacte tablet.

De Galaxy Z Flip 5 heeft een adviesprijs van 1199 euro en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De versie met meer opslag (512GB) kost 1319 euro. De Z Fold 5 is nog een stuk duurder en wordt voor minstens 1899 euro verkocht. Ga je voor de meest uitgebreide versie met meer opslag, dan ben je zelfs 2019 euro kwijt.

Samsung Galaxy Z Fold 5 review: vouwbare smartphone wordt volwassen
Samsung Galaxy Z Flip 5 review: verfijning voor hogere prijs

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Fold 5 prijzen vergelijken

Bekijk product
Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip 5 prijzen vergelijken

Bekijk product

Met abonnement

€ 44,50 p/m

Bekijken

Los nieuw

€ 844,-

Bekijken

Galaxy Watch 6 (Classic)

Ook verkrijgbaar zijn de Samsung Galaxy Watch 6 en Watch 6 Classic. De slimme horloges zijn flink verbeterd en in verschillende groottes en versies te koop. De reguliere Watch 6 heeft een beter scherm met dunnere randen, terwijl bij de Watch 6 Classic de fysieke draairing terugkeert. Die gebruik je om de smartwatch te bedienen.

De beste prijzen voor de Galaxy Watch 6-horloges vind je in de prijsvergelijkers hieronder. De goedkoopste versie van de Watch 6 tik je voor 299 euro op de kop. De grotere en uitgebreidere Watch 6 Classic is ruim 100 euro duurder. De precieze prijzen verschillen per versie en grootte.

Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6 prijzen vergelijken

Bekijk product
Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 Classic prijzen vergelijken

Bekijk product

Tablets: de Galaxy Tab S9-serie

Ben je in de markt voor een premium tablet? Dan heb je er nu drie interessante opties bij. De Galaxy Tab S9, Tab S9 Plus en Tab S9 Ultra zijn nu bij Nederlands (web)winkels te vinden. De high-end tablets hebben een fraai scherm, snelle hardware, genoeg werk- en opslaggeheugen en krijgen lang updates. Ook nieuw is dat de tablets stof- en waterdicht zijn.

Samsung Galaxy Tab S9

Samsung Galaxy Tab S9 prijzen vergelijken

Bekijk product
Samsung Galaxy Tab S9 Plus

Samsung Galaxy Tab S9 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra prijzen vergelijken

Bekijk product

Het laatste nieuws over Samsung:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu