Krijg tot 250 euro cashback op Samsung Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3

Wouter Nijsen
4 februari 2022, 13:03
2 min leestijd
Krijg tot 250 euro cashback op Samsung Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3

Samsung heeft een nieuwe cashbackactie voor de Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3. Als je de smartphones koopt, krijg je tijdelijk tot wel 250 euro terug. Lees hier hoe de actie werkt.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Z Flip 3 cashbackactie


Samsung begint de maand met een nieuwe cashbackactie, waarbij korting wordt gegeven op de Galaxy Z Flip 3 en Galaxy Z Fold 3. De actie loopt tot en met 6 maart. Koop je de smartphone voor die dag, dan krijg je tot 250 euro terug. Dit geldt voor de Z Fold 3; bij de Z Flip 3 wordt 200 euro op je rekening teruggestort.

Om het geld retour te krijgen, moet je je aankoop registreren via deze actiepagina van Samsung. Het aanmelden kan tot en met 4 april, waarbij je een kopie van de factuur en een foto van de streepjescode op de verpakking moet sturen. Samsung controleert vervolgens de gegevens en maakt binnen negen weken de 250 of 200 euro over.

Belangrijk om te weten is dat je de Galaxy Z Flip 3 of Z Fold 3 wel moet aanschaffen bij een deelnemende winkels. De meeste grote Nederlandse (web)winkels doen echter mee aan de cashbackactie. Ook bij de bekende providers kun je de opvouwbare Samsung-telefoons kopen en dan het geld terugvragen.

Cashback Samsung Galaxy Z Flip 3: 200 euro retour

Ben je van plan een Samsung Galaxy Z Flip 3 in huis te halen? Check dan de prijsvergelijker hieronder om te zien waar je de opvouwbare klaptelefoon het goedkoopst in huis kan halen. Meer weten? We hebben een uitgebreide review van de Galaxy Z Flip 3 geschreven, waarin we je alles over de opvallende smartphone vertellen.

De Samsung Galaxy Z Flip 3 los kopen
De Samsung Galaxy Z Flip 3 met abonnement

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 prijzen vergelijken

Bekijk product

Cashback Samsung Galaxy Z Fold 3: 250 euro retour

De Samsung Galaxy Z Fold 3 is duurder dan de Flip, maar ziet er ook indrukwekkender uit. Als het toestel is dichtgeklapt, lijkt ‘ie bijna op een gewone smartphone. Maar vouw je ‘m open, dan heb je een soort tablet tot je beschikking. In de Galaxy Z Fold 3 review lees je precies hoe dit werkt en wat je allemaal met het grote display kan. De beste prijzen zie je hieronder.

De Samsung Galaxy Z Fold 3 los kopen
De Samsung Galaxy Z Fold 3 met abonnement

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 prijzen vergelijken

Bekijk product

Met abonnement

€ 60,- p/m

Bekijken

Los nieuw

€ 1.108,-

Bekijken

Bekijk ook de videoreview:

Samsung Galaxy Z Flip 3: dit zijn de 3 belangrijkste verbeteringen

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu