De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5: nu tot 475 euro voordeel (ADV)

Sanne Rosendaal
23 augustus 2023, 15:00
3 min leestijd
Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5: nu tot 475 euro voordeel (ADV)

Gesponsord door:

Ben jij toe aan een nieuwe smartphone? Zowel de Samsung Galaxy Z Flip 5 als Z Fold 5 zijn nu met veel voordeel in huis te halen. Wij vertellen je waar je moet zijn.

Zo haal je de Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 voordelig

De Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 zijn opvallende smartphones om te zien. De Z Flip 5 doet denken aan de klaptelefoons uit de jaren 2000, terwijl de Z Fold 5 juist horizontaal openklapt. Daardoor krijg je zeeën van ruimte met het binnenste scherm. Je haalt ze nu met veel voordeel in huis via PhoneMarket. Wij vertellen je meer over deze bijzondere telefoons.

Samsung Galaxy Z Flip 5: compacte vouwbare smartphone

Hoe kleiner, hoe beter. Als die uitspraak bij jou past, dan is de Samsung Galaxy Z Flip 5 een goede keuze voor jou. Het buitenste scherm is nu nog bruikbaarder dan die van zijn voorganger, want dat is flink gegroeid. Op dit schermpje check je alle binnenkomende notificaties of het weerbericht.

Klap je het toestel open, dan ontvouwt zich een fraai en scherp 6,7 inch-amoled scherm. De software past zich volledig aan, aan de stand van je telefoon. Zet je bijvoorbeeld de vouwtelefoon half opengeklapt neer, dan herkent ‘ie dit en deelt hij het scherm op. Ideaal dus voor multitasking. Tijdens het maken van kiekjes zet je ‘m bovendien neer in elke hoek die je wil. Gebruik de hoofdcamera en zie direct op het coverschermpje of je goed in het frame staat.

De Samsung Galaxy Z Flip 5 is verkrijgbaar in vier kleuren: crème, zwart, mint en lavendel. De versie met 128GB schaf je aan met 252 euro voordeel, voor 929 euro. Voor de variant met 256GB opslagruimte leg je een bedrag van 988 euro neer.

Samsung Galaxy Z Fold 5: krachtige minitablet

De Samsung Galaxy Z Fold 5 ziet er op het eerste gezicht uit als een standaard smartphone. Toch is hij niet zo normaal, want je klapt het apparaat open om het volledige scherm te gebruiken. Je hebt in dat geval beschikking over een compacte tablet van 7,6 inch.

Daarmee is de Fold 5 bij uitstek geschikt voor jou als je graag meerdere dingen tegelijk doet. Op het ene scherm beantwoord je een bericht, terwijl je op het andere je dagelijkse nieuws tot je neemt. Om dit alles mogelijk te maken, zit onder de motorkap de krachtige Snapdragon 8 Gen 2-chip.

Past de Z Fold 5 bij jou? Dan haal je hem in het zwart, crème of koraalblauw in huis via PhoneMarket. Voor de variant met 256GB aan opslag betaal je daar 1539 euro, wat een besparing is van 360 euro ten opzichte van de adviesprijs. Heb je liever meer opslag? Kies dan voor 512GB, die verkrijgbaar is voor 1609 euro, of zelfs 1TB. Die koop je met 475 euro voordeel bij PhoneMarket voor 1784 euro.

Over PhoneMarket

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone voor de beste prijs? Dan ben je bij PhoneMarket aan het goede adres. Klop ook zeker bij ze aan voor hun ruime aanbod aan tablets, smartwatches en accessoires.

Je profiteert niet alleen vaak van de laagste prijs, maar je nieuwe speeltjes zijn ook snel in huis. Bestel voor 18.00 uur en je ontvangt je gadgets de volgende dag als de producten op voorraad zijn. De verzendkosten neemt PhoneMarket voor zijn rekening binnen Nederland én België.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de Android Planet-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op Android Planet? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu