De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bespaar energie met de slimme thermostaat van tado°, nu met korting! (ADV)

Advertentie
19 oktober 2020, 13:34
2 min leestijd
Advertentie
Bespaar energie met de slimme thermostaat van tado°, nu met korting! (ADV)

Voor het maandthema ‘Wonen’ lichten we deze maand diverse handige producten uit voor thuis. Zo is de slimme thermostaat van tado° zeker het overwegen waard. Met deze producten bespaar je tot wel 31 procent op je jaarlijkse verwarmingskosten.

Over tado

tado° is een toonaangevende fabrikant van slimme thermostaten in Europa. Dankzij de producten van tado° wordt energieverspilling beperkt. Dat is goed voor het milieu, maar natuurlijk ook voor de portemonnee.

Bespaar geld met slimme smart home producten van tado°:
✔Jouw verwarming, nu op je telefoon
✔Eenvoudig te installeren
Gratis verzending
Meer info Bestellen

Slimme deals van tado°

Met de producten van tado° bespaar je gemakkelijk energie. De producten kunnen geïntegreerd worden in verschillende systemen, waaronder Google Home of Apple HomeKit. De gewenste producten kun je toevoegen aan de tado° app en vervolgens op afstand instellen.

Het is ook mogelijk om deze producten zo in te stellen dat ze automatisch uit gaan zodra je het huis verlaat, of automatisch aan gaan zodra je je woning nadert. Zo wordt het gebruik van de verwarming en de energie geoptimaliseerd.

De Slimme Thermostaat Starterkit V3+ is in september benoemd tot “Beste koop” en ”Beste getest” door de Consumentenbond. Dit was in de test ”Beste Slimme Thermostaat voor de consument 2020″. Verder is de tado° Slimme Thermostaat eenvoudig te installeren en binnen enkele minuten klaar om jouw verwarming slim te regelen. Kortom: een goede aanvulling voor jouw smart home!

Bekijk hieronder een aantal een aantal slimme aanbiedingen van tado° bij tink.

Of check het volledige aanbod van slimme producten op de website van tink!

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de Android Planet-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op Android Planet? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu