Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact vanaf nu te bestellen

Vanaf vandaag zijn Sony’s nieuwe toptoestellen, de Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact, in Nederland voor te bestellen. De smartphones kosten 799 en 599 euro, waar je – als je op tijd bent – een leuke extra bij krijgt. Lees verder voor alle informatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Pre-order: krijg een draadloze headset cadeau

De pre-orders van de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact lopen tot en met 5 april, een dag voordat de telefoons officieel in Nederland verschijnen. Los betaal je respectievelijk 799 of 599 euro, al zijn de smartphones uiteraard ook in combinatie met een abonnement beschikbaar. Dit kan bij alle grote providers in Nederland.

Besluit je te pre-orderen, dan ontvang je een interessante extra in de vorm van een draadloze headset. Het gaat om de Sony WH-1000XM2, die normaal gesproken voor 380 euro wordt verkocht. Om van de actie gebruik te maken, dien je nadat je de XZ2 of XZ2 hebt ontvangen, je toestel te registreren. Dit doe je via de website van Sony, waarna het maximaal vier weken duurt voordat je de headset in huis hebt. Zorg wel dat je ‘m voor 24 april aanvraagt.

Meer over de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact

De Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn de eerste Sony-telefoons sinds jaren met een nieuw design. Vooral de schermranden zijn een stukje dunner geworden, terwijl de behuizingen handzaam blijven. De Xperia XZ2 heeft een 5,7 inch-scherm, de XZ2 Compact meet 5 inch (2160 bij 1080 pixels). De toestellen zijn met respectievelijk 11,1 en 12,1 millimeter wel relatief dik.

Onder de motorkap zit de nieuwe Snapdragon 845-chip, 4GB RAM, 64GB opslagruimte en een 3180 (XZ2) of 2870 mAh-accu (XZ2 Compact). Foto’s maken de telefoons met de 19 megapixel-camera aan de achterkant, en 5 megapixel-frontcamera. Ook aanwezig is Android 8.0 (Oreo), Quick Charge 3.0-ondersteuning en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Lees het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.