Sony brengt Xperia XZ2 en XZ2 Compact uit in Nederland: check de aanbiedingen

De Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De vlaggenschepen van Sony hebben voor het eerst in jaren een vernieuwd design.

Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact release

Iets meer dan een maand nadat de smartphones werden aangekondigd, zijn ze in Nederland verkrijgbaar. Beide toestellen zijn zowel los als in combinatie met een abonnement direct leverbaar bij alle grote webwinkels en providers. Ben je op zoek naar een Xperia XZ2 met abonnement of een Xperia XZ2 Compact met abonnement, dan kun je ook terecht in onze prijsvergelijker voor een overzicht van de beste aanbiedingen.

De losse Xperia XZ2 Compact heeft een adviesprijs van 599 euro, waarmee het één van de goedkoopste vlaggenschepen van dit moment is. De verschillen tussen de Compact en zijn grote broer zijn minimaal. De Xperia XZ2, die je los kunt kopen voor 799 euro, biedt een groter scherm en accu, maar heeft verder nagenoeg dezelfde hardware.

Sony Xperia XZ2
7,5
Welke Sony Xperia XZ2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia XZ2 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?
Sony Xperia XZ2 Compact
7,5
Welke Sony Xperia XZ2 Compact wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia XZ2 Compact aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Meer over de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact

De Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn de eerste Sony-telefoons sinds jaren met een nieuw design. Vooral de schermranden zijn een stukje dunner geworden, terwijl de behuizingen handzaam blijven. De Xperia XZ2 heeft een 5,7 inch-scherm, de XZ2 Compact meet 5 inch (2160 bij 1080 pixels). Sony is daarmee één van de laatste Android-fabrikanten dat nog relatief handzame smartphones maakt.

Onder de motorkap zit de nieuwe Snapdragon 845-chip, 4GB RAM, 64GB opslagruimte en een 3180 (XZ2) of 2870 mAh-accu (XZ2 Compact). Foto’s maken de telefoons met de 19 megapixel-camera aan de achterkant, en 5 megapixel-frontcamera. Ook aanwezig is Android 8.0 (Oreo), Quick Charge 3.0-ondersteuning en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Lees het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.