De Samsung Galaxy S21 FE nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Test en win de nieuwste (en geheime) smartphone van Xiaomi – winnaars bekend! (ADV)

Advertentie
22 maart 2021, 13:54
2 min leestijd
Test en win de nieuwste (en geheime) smartphone van Xiaomi – winnaars bekend! (ADV)

Gesponsord door:

Xiaomi

Android Planet en Xiaomi zijn op zoek naar drie enthousiaste lezers die aan de slag willen met een nog aan te kondigen smartphone! Veel details kunnen we nog niet geven, maar heeft het toestel wel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Aan de slag met de mysterie-smartphone van Xiaomi

Update 22-03-2021: Het hoge woord is eruit, Poco heeft zojuist twee nieuwe toestellen gepresenteerd, waarvan een type gebruikt gaat worden voor het testpanel! De drie winnaars zijn namelijk ook bekend. Bobby, Kelly en Frank gaan aan de slag met de allernieuwste Poco X3 Pro en hebben hierover al bericht gehad. Verwacht binnenkort dan ook een uitgebreide gebruikersreview met al hun ervaringen en de X3 Pro!

Origineel artikel 11-03-2021:

Xiaomi is een grootmacht op allerlei gebieden. Je kunt er natuurlijk terecht voor smartphones, maar ook voor smart home-apparatuur, wearables of bijvoorbeeld oordopjes en powerbanks. Dat kan online, maar (normaliter) ook offline in hun fysieke winkels die je overal ter wereld vindt, waaronder in Rotterdam.

Op zoek naar drie testers voor…

In samenwerking met Xiaomi zijn we nu op zoek naar drie Android Planet-lezers die aan de slag willen met een smartphone van het merk. Na de testperiode zet je al je ervaringen met het toestel op papier, waarna wij er een samenhangend verhaal van maken en dit publiceren. En dat mysterieuze toestel? Dat mag je natuurlijk gewoon houden!

Vind je het leuk om een gloednieuwe smartphone te proberen, ben je goed met taal en heb je de aankomende weken tijd om aan de slag te gaan? Vul dan onderstaande formulier in en je loot automatisch mee naar één van de drie plekken! Aanmelden kan tot en met donderdag 18 maart 2021!

De winnaars worden vlak daarna bekendgemaakt en de toestellen komen snel daarna hun kant op. En de uitgebreide gebruikersreview? Die lees je eind maart op Android Planet.

Maar om welk toestel gaat het dan?

We kiezen willekeurig drie personen die aan de slag gaan met het nieuwe toestel. Om wat voor smartphone het precies gaat, kunnen we natuurlijk nog niet kwijt. Wel dat het niet gaat om de Xiaomi Mi 11 of een toestel uit de Xiaomi Redmi Note 10-serie die onlangs is gepresenteerd.

Ben je gekozen als één van de testers, dan ontvang je een briefing met verdere verwachtingen. Daarin staan de punten die we belangrijk vinden om te testen en ook vind je daarin nog meer handvatten om een duidelijk en goed verhaal op te leveren.

Succes alvast!

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de Android Planet-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op Android Planet? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu