De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 4 beste producten om thuis op je energieverbruik te besparen (ADV)

Advertentie
17 oktober 2022, 13:15
5 min leestijd
De 4 beste producten om thuis op je energieverbruik te besparen (ADV)

Gesponsord door:

Met de huidige energieprijzen is besparen op je verbruik natuurlijk zeer aantrekkelijk. Vind je het lastig om dat voor elkaar te krijgen? Met deze vier producten wordt het een fluitje van een cent!

Met deze producten bespaar je op je energieverbruik

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer Nederlanders kiezen voor slimme verlichting en verwarming. Dat is ook niet zo gek, want je bespaart er geld mee en bovendien is het een stuk handiger. Zo bedien je je apparaten gewoon met de app op je telefoon en kun je automatische schema’s instellen.

Bij tink vind je alle apparatuur om te besparen op je energieverbruik. Tijdens de Energie Bespaar Dagen profiteer je tot en met 31 oktober bovendien van veel korting op populaire producten. Hieronder zetten we de beste deals op een rijtje!

Netatmo Modulerende Thermostaat + Radiatorkraan 6-pack

Netatmo

Ga je net beginnen met slim verwarmen? Dan is dit de ideale starterskit. Je sluit de modulerende thermostaat van Netatmo eenvoudig aan op je ketel of boiler en begint direct met besparen. Dankzij de individuele radiatorkranen kun je de temperatuur in elke kamer bijvoorbeeld afzonderlijk instellen. Verder geniet je van automatische verwarmingsschema’s en de thermostaat kan zich ook zelf aanpassen aan de buitentemperatuur. Integreer je het systeem in Apple Homekit? Dan bedien je de Netatmo Modulerende Thermostaat eenvoudig met je stem. 

Normaal ben je voor de Netatmo Modulerende Thermostaat + Radiatorkraan 6-pack 659,97 euro kwijt. Bij tink betaal je nu tijdelijk slechts 499,95 euro! Heb je nog minder knoppen nodig? Kies dan voor een kleiner pakket en betaal je 309,95 euro.

Google Nest Learning Thermostat (Gen. 3) + Google Nest Hub (Gen. 2)

De Google Nest Learning Thermostat (Gen. 3) is de perfecte slimme thermostaat voor alle Google-fans. Je kunt je verwarming overal ter wereld bedienen en bovendien leert het systeem van jouw patronen. Zo past hij het klimaat in je woning automatisch aan jouw gewoontes aan. Heel makkelijk en je bespaart energie zonder dat je er omkijken naar hebt. 

Google Nest Learning Thermostat

Deze set bevat ook een Google Nest Hub (Gen 2.) Dat is dé centrale voor alle je slimme apparaten. Je sluit de Learning Thermostat er eenvoudig op aan, net als bijvoorbeeld je slimme verlichting. Je bedient de Nest Hub via het ingebouwde scherm, de app of gewoon met je stem. 

Voor het pakket met deze twee apparaten betaal je tijdens de Energie Bespaar Dagen geen 348,99 euro, maar slechts 239,95 euro!

Bosch Smart Home Controller + 5x Radiatorknop II

Bosch Smart Home Controller + 5x Radiatorknop II

Met de Bosch Smart Home Controller + 5x Radiatorknop II wordt energie besparen een fluitje van een cent. Je sluit de knoppen aan op je bestaande radiatoren en kunt het verwarmingsproces vervolgens direct volledig automatiseren. Je stelt voor elke kamer bijvoorbeeld een apart tijdschema in, zodat ruimtes alleen verwarmd worden als je ze gebruikt. Dat scheelt al snel vele euro’s. Met de gratis Bosch Smart Home-app hou je alles scherp in de gaten. 

Voor de Bosch Smart Home Controller + 5x Radiatorknop II ben je normaal 499,70 euro kwijt. Tot en met 1 oktober betaal je slechts 399,95 euro

Innr slimme stekker Zigbee 3.0 4-pack

Innr slimme stekker Zigbee 3.0 4-pack

Heb je nog oude lampen of apparaten die je graag slim wil maken? Dat is heel eenvoudig met het Innr slimme stekker Zigbee 3.0 4-pack. Download de app, doe de smart plug in het stopcontact, voeg de smart plug toe in de app en steek de stekker van het apparaat in de smart plug. Vanaf dat moment kun je hem via de app bedienen als ieder ander slim apparaat! Je bedient ze dus gewoon met je stem. Het is ook mogelijk om oude verlichting zo te integreren in je Philips Hue-systeem.

Bij tink betaal je tijdens de Energie Bespaar Dagen voor een set van vier slimme stekkers geen 99,96 euro, maar slechts 78,50 euro.

Nog meer aanbiedingen

EZVIZ DB2 3MP Wifi Video Doorbell + Chime

Naast de bovenstaande deals heeft tink tijdens de Energie Bespaar Dagen nog veel meer aanbiedingen van merken als Bosch Smart Home, Netatmo, Innr en Philips Hue. Wat dacht je bijvoorbeeld van een EZVIZ DB2 3MP Wifi Video Doorbell + Chime? Met deze deurbel zie je altijd op je smartphone wie er voor de deur staat. Je kunt zelfs met je bezoekers communiceren. De Chime zorgt daarnaast voor een hard geluid, zodat je het direct hoort als er iemand aanbelt. Deze set kost bij tink nu geen 149,99 euro, maar 119,95 euro.

Met een Google Nest Audio Stereo Set haal je twee slimme speakers in huis die samen voor prachtig stereogeluid zorgen. Je betaalt voor dit duo geen 198 euro, maar slechts 129 euro. Dat is een besparing van 35 procent.

Ook zijn momenteel Googles slimme schermen extra scherp geprijsd. Je koopt nu twee Google Nest Hubs voor nog geen 100 euro, dat is een korting van 50%. De Nest Hub beschikt onder meer over de Google Assistent, waardoor je ‘m met stem kunt bedienen. Zet bijvoorbeeld een Nest Hub in je keuken om kookinstructies op YouTube te kijken met alleen maar een stemcommando. De andere Nest Hub is dan weer ideaal voor in de woonkamer.

Of kies voor een Arlo Pro 4 Spotlight Camera 3-pack + Google Nest Hub (Gen. 2). Met deze camera’s hou je je huis goed in de gaten. Je checkt de beelden direct op je nieuwe Google Nest Hub. Je betaalt nu geen 749,95 euro, maar 449,95 euro voor deze set. Een besparing van liefst 40 procent!

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de Android Planet-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op Android Planet? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu