Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Wehkamp

Black Friday 2018 bij Wehkamp: heel veel korting

wehkamp black fridayOp zoek naar de beste Wehkamp aanbiedingen? Dan ben je aan het juiste adres. Hier vind je de beste deals op smartphones, tablets en andere elektronica. Bij Wehkamp willen ze namelijk nog wel eens stunten met de prijzen. Wil je een overzicht van de beste acties, zoek dan niet verder.

De Wehkamp Black Friday aanbiedingen geven flinke kortingen op een groot deel van het assortiment. Zo zijn smartphones van onder andere Samsung en Huawei nog tot en met Cyber Monday net wat goedkoper. Ook krijg je korting op allerlei andere populaire producten, van de Chromecast tot handige hoesjes.

Dit zijn de beste Wehkamp Black Friday aanbiedingen

Hoewel Black Friday in 2018 op 23 november is, begint Wehkamp al wat eerder. Al vanaf maandag 19 november vind je veel koopjes bij Wehkamp. Check hier het complete overzicht van alle Wehkamp aanbiedingen op smartphones, tablets en andere elektronica.

Deal categorieën

Black Friday 2018 komt eraan: alle vroege aanbiedingen verzameld

Black Friday 2018 komt eraan: alle vroege aanbiedingen verzameld

2 min
Deals
Black Friday 2018 is eigenlijk pas op 23 november, maar veel winkelketens starten al eerder. Bij MediaMarkt, Bol.com en anderen krijg je al vanaf vandaag korting op smartphones, speakers en andere gadgets. We hebben de beste Black Friday-aanbiedingen daarom voor je verzameld.
Singles Day 2018: check hier de beste aanbiedingen

Singles Day 2018: check hier de beste aanbiedingen

2 min
Deals
Aankomende zondag (11 november) is het Singles Day 2018, en ook in Nederland kun je profiteren van forse kortingen. Daarom hebben we de leukste aanbiedingen in dit artikel voor je verzameld.

Download onze app

Download onze app