De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De winnaars van de Alcatel 1SE zijn bekend: check snel of jij erbij zit…

Romee Demon
3 juni 2020, 12:06
2 min leestijd
De winnaars van de Alcatel 1SE zijn bekend: check snel of jij erbij zit…

Onlangs zocht Android Planet drie lezers die zich bij het Alcatel 1SE-testpanel willen voegen en hun bevindingen op papier willen zetten. De winnaars zijn nu bekend, kijk snel of jij dit toestel mag testen en houden!

Winnaars Alcatel 1SE testpanel van Android Planet

Een flink aantal lezers heeft zich aangemeld voor de Alcatel 1SE-winactie. Dank daarvoor! We hebben uit alle deelnemers volstrekt willekeurig drie personen getrokken. De drie winnaars zijn geworden..

Jeffrey uit Elburg
Bert uit Weert
Jasmijn uit Valthe

De drie gekozen testers gaan aan de slag met het testen van hun toestellen. Hierbij wordt gekeken naar de algemene prestaties van het toestel. Daarbij bekijken ze de accuduur, schermkwaliteit en andere specifieke features, zoals de vingerafdrukscanner. Verder zijn we onder andere benieuwd wat de testers van het design vinden en of ze tevreden zijn met de foto’s die het toestel maakt.

Niet gewonnen? Volgende keer beter! Je kunt dit jaar nog een hoop prijsvragen van ons verwachten. Check daarvoor de Android Planet-app en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om in de toekomst kans te maken op smartphones en andere gadgets.

Meer over de Alcatel 1SE

De Alcatel 1SE heeft een 6,2 inch-scherm met een notch aan de bovenkant voor de 5 megapixel-selfiecamera. Op de achterkant zit een drievoudige camera met een primaire camera, groothoeklens voor wijde shots en een dieptesensor die helpt bij het maken van portretfoto’s. Met de groothoeklens kun je ook macrofoto’s schieten: foto’s van heel dichtbij van bijvoorbeeld insecten of planten.

De 1SE heeft 3GB werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. Het uitbreiden van de opslag kan eenvoudig met een micro-sd-geheugenkaartje. Wil je het geheugen niet uitbreiden? Dan kun je er ook voor kiezen om een tweede simkaartje te plaatsen, zodat je met één toestel op twee nummers bereikbaar bent. Het toestel beschikt tot slot over een 4000 mAh-accu, waar je gemakkelijk een volledige dag mee doorkomt.

Het laatste nieuws over Alcatel

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu