Actie: gratis draadloze oplader en powerbank bij aankoop Galaxy S10 / Note 10

Wouter Nijsen
7 oktober 2019, 15:44
2 min leestijd
Actie: gratis draadloze oplader en powerbank bij aankoop Galaxy S10 / Note 10

Koop je de komende weken een Samsung Galaxy S10, S10 Plus, Note 10 of Note 10 Plus, dan krijg je een gratis draadloze oplader en powerbank. De accessoires kosten normaliter samen 139 euro.

Gratis draadloze oplader en powerbank

Bestel je de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy Note 10 of Galaxy Note 10 Plus, dan krijg je tijdelijk twee handige accessoires cadeau. Het gaat om de draadloze oplader van Samsung en een powerbank die je smartphone ook draadloos van stroom voorziet. De actie loopt tot en met 3 november, maar je hebt iets langer (tot en met 18 november) om je aankoop te registreren.

Het aanmelden van je aankoop kan op deze actiepagina van Samsung, waar je bijvoorbeeld een kopie van de bon en foto van het EAN- en IMEI-nummer moet uploaden.

Heb je dit gedaan en keurt Samsung je aanmelding goed, dan stuurt het bedrijf de accessoires binnen zes weken naar je op. Voor de draadloze oplader en powerbank betaal je normaal gesproken 139 euro. Let op: de Galaxy S10e doet niet mee aan de actie.

Koop de Galaxy S10 of S10 Plus

Via onze vergelijker helpen we je de beste aanbiedingen voor een losse Galaxy S10 of losse Galaxy S10 Plus te vinden. De aanbieding geldt ook als je de smartphone met een abonnement in huis haalt. Belangrijk om te weten is dat de meeste Nederlandse winkels meedoen aan de actie, maar bijvoorbeeld Belsimpel niet.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 369,-

Bekijken

Als gezegd geldt de promotie ook voor de nieuwere Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus. Check onze vergelijker voor de beste deals voor een losse Galaxy Note 10 of losse Note 10 Plus. Voor deze toestellen gelden dezelfde voorwaarden: koop ze uiterlijk 3 november en registreer je aankoop via deze website. De Note 10 en Note 10 Plus zijn natuurlijk ook in combinatie met een abonnement in huis te halen.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 599,99

Bekijken

Los refurbished

€ 263,99

Bekijken

Meer over de toestellen

Begin dit jaar bracht Samsung de Galaxy S10 en S10 Plus uit voor 899 en 999 euro, maar inmiddels zijn de telefoons flink in prijs gedaald. De smartphones behoren tot de beste van dit moment en hebben bijvoorbeeld een amoled-scherm met een klein cameragat, snelle hardware, prima camera’s en fraai design. In de Samsung Galaxy S10 (Plus) review lees je meer over de toestellen.

De Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zijn sinds augustus verkrijgbaar en hebben een groot scherm met bovenaan in het midden een cameragaatje. Achterop zitten drie camera’s, al heeft de Plus-versie een extra Time of Flight-sensor. Verder hebben de telefoons grote accu’s met 25 Watt-snelladen, waardoor ze een stuk sneller vol zitten dan de S10-telefoons. Meer lees je in onze uitgebreide Galaxy Note 10 Plus review, of bekijk de video hieronder.

Samsung Galaxy Note 10 Plus review: grote topsmartphone is niet voor iedereen

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu