De Fairphone 5 kopen? Hier vind je de beste prijzen

Fairphone 5
8
Reviewscore
Kleur
Fairphone 5
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
11 resultaten vanaf € 698,00
Gesponsord
Fairphone 5
KPN
Nu met €10 korting per maand
  • Én geen aansluitkosten t.w.v. €25,-
  • Gratis 5G bij je abonnement
  • Extra voordeel met KPN Combivoordeel
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
+ Harman Kardon Onyx7 speaker t.w.v. €299
  • Én geen aansluitkosten t.w.v. €25,-
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Fairphone 5
Fairphone 5
256 GB5G
€ 698,00
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d
Fairphone 5
Fairphone 5
256 GB5G
€ 698,00
2 jaar garantie
Mobiel.nl
8.9
Mobiel.nl
1d
Fairphone 5
Fairphone 5
256 GB5G
€ 699,00
2 jaar garantie
Bol.com
4
Bol.com
3d
Tip: Een Fairphone 5 met abonnement is vaak goedkoper dan een los toestel met sim-only
Fairphone 5
Fairphone 5
256 GB5G
€ 699,00
2 jaar garantie
Galaxus
6.4
Galaxus
3d

Let op: De Fairphone 5 is nog niet te koop. Informatie over het toestel is gebaseerd op geruchten, lekken en aannames. 

Wil jij de Fairphone 5 los toestel kopen? Zoek dan niet verder. Met onze prijsvergelijker is het heel eenvoudig om de beste deal te vinden. Verder vind je op deze pagina uitleg over de prijsvergelijker en wat basisinformatie over het merk en het model. 

Wat je moet weten over FairPhone

In de overvolle markt van smartphones onderscheidt de Fairphone 5 zich door zijn unieke combinatie van prestaties en principes. Smartphones gaan meestal maar een paar jaar mee en worden speciaal ontworpen zodat zelf reparaties uitvoeren erg lastig is. Fairphone maakt de smartphone veel meer modulair zodat onderdelen makkelijker te vervangen zijn. Hierdoor kan hij veel langer mee en gooi je minder weg.

Wat je moet weten als je de FairPhone 5 kopen wil

De Fairphone 5 is weer iets beter dan de FairPhone 4 en wederom gemaakt van gerecyclede materialen en volledig modulair. Dat betekent dat praktisch elk onderdeel zelf kan worden vervangen. Is de camera stuk? Dan bestel je gewoon een nieuwe in de webshop van Fairphone, je kunt deze dan vervolgens zelf in je telefoon bouwen. Je krijgt voor de prijs niet net zulke goede specs als bij concurrerende merken en dat is jammer. Voordeel is wel dat je niet elke twee jaar een nieuw toestel hoeft te kopen. Op die manier bespaar je dan weer.

Hoelang gaat de FairPhone 5 dan mee?

Fairphone hoopt dat je vijf jaar met je toestel doet. Natuurlijk kan je telefoon wel langer mee dan dat, maar tegen die tijd is de technologie weer zo ver gevorderd, dat je waarschijnlijk een upgrade wil. Ook zit je met software-updates. Fairphone belooft software-updates van 5 jaar en dat is langer dan de meeste concurrenten. Daarna wordt je telefoon minder veilig omdat hackers doorgaan met vernieuwen, maar jouw toestel dat niet meer bijhoudt. 

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker staan alle winkels waar de Fairphone 5 te koop is. De goedkoopste aanbieding staat daarbij altijd bovenaan. Zelfs als dit om een tijdelijke actie gaat, dan ziet onze prijsvergelijker dat. Het aanbod wordt automatisch meerdere keren per dag gecheckt en ververst, waardoor je altijd naar de meest recente prijzen kijkt. Je weet dus zeker dat het aanbod nu geldig is.

Je kunt de filteropties nog gebruiken om het aanbod iets te verfijnen. Je ziet dan alleen nog maar de specs die jij interessant vindt. Eenmaal de beste deal gevonden? Klik dan op de aanbieding en je komt direct op de juiste pagina van de betreffende aanbieder terecht. Daar kun je jouw nieuwe Fairphone 5 kopen zoals je gewend bent. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu