Fitbit Ace 3 kopen: vergelijk hier de prijzen

Fitbit Ace 3
Kleur behuizing
Fitbit Ace 3
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
6 resultaten vanaf € 52,81
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Fitbit Ace 3
Fitbit Ace 3
37 mm
€ 52,81
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.9
bol.com plaza
1d
Fitbit Ace 3
Fitbit Ace 3
37 mm
€ 65,38
2 jaar garantie
Proshop
9.2
Proshop
7d
Fitbit Ace 3
Fitbit Ace 3
37 mm
€ 71,95
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d
Fitbit Ace 3
Fitbit Ace 3
37 mm
€ 72,00
2 jaar garantie
Bol.com
5.9
Bol.com
1d

Een Fitbit Ace 3 kopen? Het is dan goed om te weten dat dit model speciaal voor kinderen is gemaakt en mist daardoor een aantal functies. Het apparaatje is vooral bedoeld om de drager aan te moedigen om elke dag minimaal een uur te bewegen. Het heeft wat basisfuncties maar een serieuze sporter heeft waarschijnlijk behoefte aan een meer uitgebreider model. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie en de prijsvergelijker.

Een Fitbit Ace 3 kopen: dit moet je weten

Een Fitbit Ace 3 kopen is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Met leuke notificaties, kleurtjes en software kunnen kinderen zien hoe actief ze zijn geweest en zelfs wedstrijdjes houden met vrienden en familie. Zo kun je zien wie van de vriendjes en vriendinnetjes of de broertjes en zusjes vandaag de meeste stappen heeft gezet.

De batterij gaat zonder oplader maar liefst 8 dagen mee waardoor je altijd klaar bent voor extra activiteit. Je kunt hem daardoor ook heel eenvoudig ‘s nachts aanhouden om je slaapkwaliteit te meten. Bovendien is het apparaatje waterdicht tot 50 meter diepte. Dus ook in het zwembad, in de regen en onder de douche is hij te gebruiken.

Meer controle voor ouders

Door een Fitbit Ace 3 te kopen hebben ouders meer inzicht in de activiteit van hun kinderen. Zo zien ouders in de app hoeveel hun kinderen hebben bewogen en of ze voldoende slaap hebben gehad. Bovendien is het mogelijk om herinneringen in de Fitbit te programmeren. Kinderen krijgen dan een melding wanneer het bedtijd is of wanneer ze te lang stil hebben gezeten en het tijd is om buiten te spelen.

Daarnaast zijn er nog meer leuke mogelijkheden om te communiceren tussen ouder en kind. Zo kun je je kind bijvoorbeeld een virtuele “high five” geven wanneer je kroost een tijdje actief is geweest. Alle gegevens die de Fitbit Ace 3 van het kind verzameld kunnen worden ingezien in de app op je eigen telefoon.

De Fitbit Ace 3 heeft echter geen GPS, je kunt dus niet continu de locatie van je kind bekijken. 

Zo werkt de prijsvergelijker 

Lijkt een Fitbit Ace 3 kopen wel wat voor jou? Gebruik dan zeker eerst onze prijsvergelijker. De prijs kan per aanbieder namelijk nogal verschillen. De prijsvergelijker staat bovenaan deze pagina en werkt zeer eenvoudig. De goedkoopste aanbieding staat namelijk altijd bovenaan. Bovendien is de prijs altijd up to date, waardoor je geen aanbiedingen van maanden geleden ziet. 

Gebruik de filteropties om het aanbod naar jouw voorkeuren aan te passen. Daarna klik je eenvoudig op de aanbieding, waardoor je direct op de juiste pagina van de webshop terecht komt. Daar bestel je de Fitbit zoals je gewend bent.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu