Fitbit Charge 4

9
Reviewscore

Fitbit Charge 4

1/6

Nieuws

Laatste update: 2 jaren geleden

Prijzen vergelijken

Nieuw v.a.

€ 116,99

Vergelijk
Fitbit Charge 4

De Charge 4 van het bekende merk Fitbit is een fijne wearable als je niet gediend bent van allerlei poespas om je pols. Het apparaatje werkt met Android en iOS, is erg licht en te verkrijgen in meerdere kleuren. Er is een langwerpig scherm aanwezig, waarop je allerlei informatie afleest.

Lees verder na de advertentie.

Uiteraard zijn er allerlei verschillende sensoren aan boord. Zo meet je je gezette stappen, hartslag en hoe je precies hebt geslapen. Natuurlijk is er ook een trilfunctie aan boord, handig voor een wekker, alarm of binnenkomend bericht. Deze wearable is waterdicht en is inmiddels al flink in prijs gezakt. Op zoek naar de beste deal? Dan check je uiteraard onze prijsvergelijker op Android Planet.

Fitbit Charge 4 review
Uiteraard zijn we ook aan de slag geweest met deze fitnesstracker. Voor al onze ervaringen lees je dan ook de uitgebreide Fitbit Charge 4 review. De conclusie daarvan check je alvast hieronder:

De Fitbit Charge 3 was al een hele fijne fitnesstracker, met een aantal duidelijke gebreken. Met de Charge 4 heeft Fitbit een aantal van die gebreken verholpen, waardoor het een meer complete wearable is geworden. Met ingebouwde gps, Fitbit Pay, Spotify-besturing en meer duidelijkheid over hoe intensief je moet bewegen, is dit de beste fitnesstracker die je nu kunt kopen.

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw v.a.

€ 116,99

Vergelijk

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's