Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Fitbit Charge 4 kopen: vergelijk hier de beste deals

Fitbit Charge 4
9
Reviewscore
Fitbit Charge 4
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
1 resultaten vanaf € 144,99
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Fitbit Charge 4
Fitbit Charge 4
40 mm
€ 144,99
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.9
bol.com plaza
1d

De Fitbit Charge 4 is een erg fijne fitnesstracker. Een Fitbit Charge 4 kopen vinden wij dan ook een zeer goed idee, zoals je ook al in onze review kunt lezen. Hij heeft een aantal minpunten die nog wel bij zijn voorganger te zien waren, weggewerkt. Daardoor is hij nu lekker compleet. Doordat hij nu al weer een tijdje verkrijgbaar is, is de prijs ook wat gedaald. Daardoor is hij nóg aantrekkelijker.

Een Fitbit Charge 4 kopen? Let hier dan op

Deze fitnesstracker is de directe opvolger van de Charge 3. Maar moet je wel een Fitbit Charge 4 kopen als nu de Charge 3 hebt? Volgens ons zijn er genoeg upgrades om het nieuwere model te proberen. Zo maak je nu gebruik van GPS om je locatie te tracken, stuur je je spotify ermee aan geeft hij duidelijker aan of je wel intensief genoeg sport om je doelen te halen. 

Daarnaast zijn er meer upgrades, denk aan Fitbit Pay, talloze nieuwe trainingsmodi en komen je smartphone notificaties ook binnen op je Fitbit. 

Fitbit Charge 5 is inmiddels verkrijgbaar

Het feit dat de opvolger van de Fitbit Charge 4 inmiddels te koop is, heeft er mede voor gezorgd dat hij nu een stuk goedkoper is. Het nieuwe model komt echter wel met een kleurenscherm, een ECG- (hartfilmpje) en EDA (stress) sensor en een fris, nieuw design. Dat maakt hem eigenlijk al meer smartwatch dan fitnesstracker. De Fitbit Charge 5 is daarom ook een stuk duurder. Bedenk daarom voor jezelf of je deze functies wel echt nodig hebt en of je het de meerprijs waard vindt. 

Zo werkt de prijsvergelijker

Zoals met telefoons, tablets, en andere technologie is het ook bij wearables zo dat de prijzen per aanbieder sterk kunnen verschillen. Zo betaal je bij de ene winkel soms een stuk meer dan bij een andere winkel. Een goede prijsvergelijker zorgt ervoor dat je altijd voor de beste deal gaat. 

De prijsvergelijker op deze pagina werkt heel eenvoudig, de beste prijs staat namelijk altijd bovenaan. Bovendien wordt deze prijs automatisch up to date gehouden zodat je altijd de meest recente prijzen te zien krijgt. Je kijkt dus niet naar een aanbieding die niet meer geldig is of iets dergelijks. 

Met de filteropties aan de linkerkant kun je het aanbod nog iets meer specificeren, zodat je alleen te zien krijgt wat ook daadwerkelijk interessant voor jou is. Klik daarna op de aanbieding waardoor je direct op de juiste pagina van de webshop terecht komt. Daar bestel je jouw fitnesstracker dan zoals normaal. Voor een goede prijs een Fitbit Charge 4 kopen, is zo heel eenvoudig.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu