Fitbit Sense kopen: vind altijd de beste prijs

Filters
Garantie
Toon resultaten (12)
Levertijd
Toon resultaten (12)
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (12)
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(153.391)
Fitbit Sense 40mm Zwart/Zwart
2 kleuren
24u
€ 204,99
(134.468)
Fitbit Sense 40mm Zwart/Zwart
2 kleuren
24u
€ 205,79
(61.941)
Fitbit Sense 40mm Zwart/Zwart
2 kleuren
24u
€ 205,90
(46.177)
Fitbit Sense 40mm Zilver/Ivoor
Zilver/Wit
24u
€ 225,00
(1.263)
Fitbit Sense 40mm Zwart/Zwart
2 kleuren
24u
€ 250,95
(4.801)
Fitbit Sense 40mm Zilver/Ivoor
2 kleuren
24u
€ 309,95
(5.770)
Fitbit Sense 40mm Zilver/Ivoor
Zilver/Wit
2d
€ 345,00

Als je een Fitbit Sense kopen wil, is het altijd verstandig om eerst bij meerdere winkels te kijken waar hij het goedkoopst is. De prijs kan namelijk behoorlijk verschillen tussen verschillende aanbieders. Onze prijsvergelijker maakt dit mogelijk vanaf één pagina en dus een fluitje van een cent. Binnen één minuut kun je weten waar je de beste deal kunt scoren! Op deze pagina vind je naast de prijsvergelijker bovendien in het kort de belangrijkste informatie.

Een Fitbit Sense kopen? Let hier dan hier op

Mensen die een Fitbit Sense kopen, moeten wel opletten dat deze wearable op hun eigen besturingssysteem draait. Daardoor zijn er weinig apps van derde partijen. Wil je graag je Spotify aansturen via de Fitbit of je prestaties bijhouden in Strava? Dat gaat dan helaas niet lukken. Gelukkig zit de wearable helemaal vol met mogelijkheden, sensoren en maak je natuurlijk gebruik van de Fitbit app op je telefoon. Daardoor is een Fitbit Sense kopen voor veel mensen nog steeds een goed idee.

Fitbit is uiteindelijk gekocht door Google, waardoor de nieuwste Fitbit op WearOS zal gaan draaien. De oude modellen worden echter niet geüpdatet naar het nieuwe besturingssysteem. Je moet daarom geen Fitbit Sense kopen in de hoop dat deze in de toekomst zal draaien op WearOS. Dat gebeurt dus niet.

Smartwatch of fitnesstracker

Dit Fitbit Sense heeft een aantal nieuwe functies ten opzichte van zijn voorgangers. Zo kun je nu ook een ECG- (hartritme) en een EDA sensor (stressniveau) gebruiken. Samen met het vierkante scherm zorgt dit ervoor dat de Fitbit Sense bijna meer smartwatch dan fitnesstracker is.

Ook het scherm is om van te spreken. Op het OLED scherm met kleurweergave staat alle informatie overzichtelijk weergegeven. Hij beschikt bovendien over een always on-mogelijkheid dat door veel gebruikers zeker gewaardeerd wordt. 

Zo gebruik je de prijsvergelijker

In onze prijsvergelijker staat de goedkoopste optie altijd bovenaan. Bovendien worden de aanbiedingen automatisch up to date gehouden. Daardoor weet je zeker dat je naar de meest actuele prijzen kijkt en dat de aanbiedingen nog steeds geldig zijn.

Met de filteropties aan de linkerkant zorg je ervoor dat alleen het aanbod dat interessant voor jou is, in beeld komt. Zodra je de beste deal te pakken hebt, klik je eenvoudig door via de groene knop. Je komt dan direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar bestel je jouw Fitbit zoals normaal.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's