De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Fitbit Inspire 2 kopen: vergelijk hier de beste prijzen

Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
6 resultaten vanaf € 62,95
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2
18 mm
€ 62,95
2 jaar garantie
Bol.com
4
Bol.com
1d
Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2
18 mm
€ 62,95
2 jaar garantie
Belsimpel
9.2
Belsimpel
1d
Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2
18 mm
€ 63,00
2 jaar garantie
Coolblue
9
Coolblue
1d
Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2
18 mm
€ 99,95
2 jaar garantie
Tink
5
Tink
1d

Als je een Fitbit Inspire 2 kopen wil, dan ben je hier zeker goed. Je vindt hier namelijk niet alleen onze prijsvergelijker, maar ook de belangrijkste informatie opgesomd. Daardoor maak je niet alleen een goed geïnformeerde keuze, maar weet je ook zeker dat je niet teveel betaalt. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten.

De Fitbit Inspire 2 kopen: alles wat je moet weten

Een Fitbit Inspire 2 kopen is zeer geschikt voor mensen die meer inzicht willen in hun sportieve prestaties en hun gezondheid. Zo houd je verschillende sportmodi bij en zie je je hartslag, aantal gezette stappen, verbrande calorieën en meer. Na verloop van tijd kun je zien hoe deze waarden veranderen per workout en hoeveel fitter je wordt.

Daarnaast kun je ook zeer uitgebreid je slaap bijhouden. Je ziet de kwaliteitsscore van je slaap en andere relevante data. Je hebt bijvoorbeeld verschillende slaapfases en je weet hoeveel je stil hebt gelegen. Daarna geeft het je tips over je ideale bedtijd, hoeveel uur slaap je nodig hebt en andere tips.

Apps, meldingen en meer

Naast het tracken van je sportieve prestaties en gezondheid heeft de Fitbit nog meer handige functionaliteiten. Zo krijg je notificaties van apps en telefoontjes zodat je niet voor elke melding je telefoon erbij hoeft te pakken. Zo kun je het meeste uit je training halen, terwijl je toch op de hoogte blijft van eventueel belangrijke gebeurtenissen.

Er zijn echter ook een paar nadelen. Zo is er geen ondersteuning voor Fitbit Pay en werkt de hartslagmeter niet in het water. Fanatieke zwemmers willen daarom misschien verder kijken. De batterijduur is dan wel weer goed, als je het rustig aan doet gaat hij zo’n 10 dagen mee. Bij normaal gebruik moet een week zonder oplader zeker lukken. 

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker staat de beste prijs altijd bovenaan en is daardoor makkelijk te vinden. Met de filteropties aan de linkerkant zorg je ervoor dat het getoonde aanbod past bij jouw voorkeuren.

Eenmaal de beste deal gevonden? Dan klik je eenvoudig op de groene knop met ‘naar aanbieding’, waardoor je automatisch op de juiste pagina van de webshop terecht komt. Daar kun je dan een Fitbit Inspire 2 kopen zoals je normaal ook zou doen.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu