De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Fitbit Versa 2 kopen: Vergelijk hier de beste deals

Fitbit Versa 2
Kleur behuizing
Fitbit Versa 2
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
2 resultaten vanaf € 129,99
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu scherp geprijsd!
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
10GB voor maar €9 per maand!
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Combivoordeel
  • Gratis aansluiten t.w.v. €15
Bekijk aanbieding
Fitbit Versa 2
Fitbit Versa 2
35 mm
€ 129,99
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d

Een Fitbit Versa 2 kopen past het best bij mensen die wel een goede en uitgebreide fitness tracker willen, maar niet de volle prijs willen betalen voor een volledige smartwatch. De Fitbit Versa 2 heeft een wat groter, vierkant scherm dan bijvoorbeeld de Fitbit Inspire 2 en daardoor is de informatie wat beter af te lezen. Ook draait de wearable op eigen software die zowel met Android en iOS goed functioneert.

De Fitbit Versa 2 kopen? Let hier dan op

De Versa 2 kwam al in 2019 op de markt en is inmiddels opgevolgd door de Fitbit Versa 3. Toch is deze fitnesstracker nog steeds een uitstekende keuze, die dankzij de recente prijsdalingen nu nog beter in huis te halen is. Het scherm heeft bovendien een altijd-aan-functie waardoor de beschikbare informatie altijd in één oogopslag en zonder moeite af te lezen is.

Bijzonder aan de Fitbit Versa 2 is het vierkante scherm van 300 bij 300 pixels. Dit is wat groter dan de smallere schermen die ook veel worden gebruikt. Hij lijkt qua design daarom wat meer op een volwaardig horloge dan een smal armbandje. Daardoor past er uiteraard ook wat meer informatie op het scherm. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de informatie wat groter weer te geven, wat de leesbaarheid nog verder verbeterd.

Geen volwaardige smartwatch

Mensen die een Fitbit Versa 2 kopen moeten wel goed beseffen wat ze in huis halen, het is namelijk geen volwaardige smartwatch. Zo heeft het geen eigen GPS waardoor je geen routes kunt vastleggen zonder telefoon op zak. Bovendien kun je er ook niet mee telefoneren of muziek mee luisteren omdat ook een ingebouwde speaker ontbreekt. Als je de Versa 2 in huis haalt om mee te sporten dan zul je deze eigenschappen waarschijnlijk niet snel missen. Bovendien drukt het ook nog eens de prijs naar beneden en dat is natuurlijk ook erg fijn. 

Hoe vind ik de beste prijs?

De prijs per aanbieder kan behoorlijk verschillen. Als jij een Fitbit Versa 2 kopen wil, is het daarom zeker goed om eerst onze prijsvergelijker te gebruiken. Je kunt daarmee een relatief groot bedrag besparen.  

Het werkt allemaal zeer eenvoudig, de goedkoopste optie staat namelijk altijd automatisch bovenaan. Je ziet de prijs, levertijd en bij welke winkel hij te verkrijgen is. Klik door via de groene knop en je komt direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar bestel je de fitnesstracker op de normale manier. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu