De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Fitbit Versa 3 kopen: vergelijk hier de beste deals

Fitbit Versa 3
Kleur behuizing
Fitbit Versa 3
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
Levertijd
8 resultaten vanaf € 179,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S24
Vodafone
Tot €200 extra inruilwaarde
  • Bij inruil van je oude toestel
  • Inclusief 5G internet
  • Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Fitbit Versa 3
Fitbit Versa 3
40 mm
€ 179,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d
Fitbit Versa 3
Fitbit Versa 3
40 mm
€ 229,95
2 jaar garantie
Tink
5
Tink
1d
Fitbit Versa 3
Fitbit Versa 3
40 mm
€ 231,94
2 jaar garantie
Proshop
8.6
Proshop
3d

De Fitbit Versa 3 kwam voor het eerst op de Nederlandse markt in augustus 2020 en is de opvolger van de Fitbit Versa 2. Wil jij een Fitbit Versa 3 kopen? Dan is het altijd handig om eerst onze prijsvergelijker te gebruiken zodat je altijd de beste deal scoort. Op deze pagina vind je verder nog de belangrijkste informatie. Lees dus snel verder.

De Fitbit Versa 3 kopen? Dit moet je weten

Belangrijk om te weten als je een Fitbit Versa 3 kopen wil, is dat het draait op eigen software zonder een app store. Je kunt er dus geen apps op downloaden van derde partijen. Uiteindelijk is Fitbit gekocht door Google en zij hebben gewerkt aan WearOS 3, waar alle toekomstige smartwatches van Fitbit in ieder geval mee uitgerust worden. Het is niet duidelijk of de huidige Fitbit modellen dan ook met de nieuwe software worden uitgerust. 

Als je nu al zeker weet dat je gebruik wil maken van apps zoals Strava en Spotify, dan is een Fitbit Versa 3 kopen geen goed idee voor jou. Je kunt dan beter kijken naar andere merken.

Voor wie is deze fitnesstracker geschikt?

Als je nu al een andere Fitbit wearable hebt en je toe bent aan een update, dan is een Fitbit Versa 3 kopen precies wat voor jou. Het ecosysteem van Fitbit wordt door gebruikers erg gewaardeerd en de app is overzichtelijk en fijn om te gebruiken. Ben je het daarmee eens? Dan hoef je ook niet een ander merk te overwegen en blijf je gewoon lekker bij wat je kent en vertrouwd. Daarnaast is de Fitbit Versa 3 is erg uitgebreid en biedt voor de prijs veel mogelijkheden. Hij is bovendien een stuk goedkoper dan veel smartwatches van andere merken. Dus ook als je op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteit verhouding, is de Fitbit Versa 3 wat voor jou.

Zo werkt de prijsvergelijker

De prijsvergelijker werkt super simpel, je ziet dat de goedkoopste aanbieding automatisch bovenaan staat. Let er wel op dat je bij de ene winkel uit meer kleuren kunt kiezen dan bij de andere. Gebruik daarom de filteropties aan de linkerkant om alleen het aanbod te zien dat voor jou interessant is. 

Daarna klik je op de aanbieding die jij wil, waardoor je meteen op de juiste pagina van de webshop terecht komt. Daar bestel je dan je nieuwe fitnesstracker zoals je gewend bent.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu