De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Fossil Gen 6 kopen: vergelijk hier eerst de beste prijzen

Fossil Gen 6
7
Reviewscore
Kleur behuizing
Fossil Gen 6
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
2 resultaten vanaf € 209,30
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Fossil Gen 6
Fossil Gen 6
44 mmSiliconen bandRoestvrij staal
€ 209,30
2 jaar garantie
Bol.com
4
Bol.com
1d
Fossil Gen 6
Fossil Gen 6
44 mmSiliconen bandRoestvrij staal
€ 231,00
2 jaar garantie
Bol.com
4
Bol.com
1d

Als je de Fossil Gen 6 koopt, krijg je een mooie smartwatch die er uitziet als een klassiek horloge. Perfect voor mensen die wel van tech houden, maar niet met een overduidelijke computer om hun pols willen lopen. Een horloge blijft immers toch ook een mode-accessoire. De Fossil Gen 6 vult dit gat in de markt perfect. Ondanks zijn klassieke uiterlijk, zit hij wel boordevol moderne functies en draait hij op Wear OS van Google. 

De Fossil Gen 6 kopen? Let hier dan op

De Fossil Gen 6 draait op Wear OS 2, versie 3 is al wel uit maar is alleen nog maar beschikbaar op de Samsung Galaxy Watch 4-serie. Een update naar versie 3 komt wel, maar wanneer is niet bekend.

De Gen 6 bevat een nieuwe processor die hem tot 30% sneller maakt dan de Fossil Gen 5. Tegelijkertijd is de chip ook zuiniger, waardoor je langer met één acculading kunt doen. Daarnaast heeft deze smartwatch alles wat je zou kunnen wensen. Denk aan betalen met Google pay, muziek luisteren via spotify, Google assistant én Alexa built in en en een heel leger aan gezondheids- en sportfuncties.

Kan de prijs per aanbieder veel verschillen?

Dat kan zeker. Scroll maar eens door de prijsvergelijker heen en je ziet al snel dat tussen de goedkoopste en duurste aanbieding vaak tientallen en soms zelfs honderden euro’s verschil zit. Als je niet de prijsvergelijker gebruikt, was je daar dus nooit achter gekomen en had je misschien wel de duurste optie gekozen. Dat is natuurlijk zonde. Door de Fossil Gen 6 te kopen via onze prijsvergelijker, kies je altijd de beste prijs en betaal je nooit teveel. 

Zo werkt de prijsvergelijker

De prijsvergelijker wordt automatisch up to date gehouden. Daardoor kijk je alleen naar recente aanbiedingen en niet naar prijzen van enkele maanden geleden. Daarbij komt dat de goedkoopste aanbieding altijd naar boven wordt geschoven. Als je alleen geïnteresseerd bent in de prijs, klik je dus gewoon op de bovenste aanbieding waardoor je altijd geld bespaard. 

Je komt dan automatisch op de juiste pagina van de betreffende webshop terecht. Daar rond je dan ook je bestelling af.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu