De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Garmin Fenix 6 aanbieding: vergelijk hier de prijzen per aanbieder

Garmin Fenix 6
Kleur behuizing
Garmin Fenix 6
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
6 resultaten vanaf € 473,95
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Garmin Fenix 6
Garmin Fenix 6
47 mm
€ 473,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.8
bol.com plaza
1d
Garmin Fenix 6
Garmin Fenix 6
47 mm
€ 475,03
2 jaar garantie
Bol.com
5.8
Bol.com
1d
Garmin Fenix 6
Garmin Fenix 6
47 mm
€ 478,48
2 jaar garantie
Amazon
4.8
Amazon
2d
Garmin Fenix 6
Garmin Fenix 6
47 mm
€ 549,99
2 jaar garantie
Horloge.nl
9.5
Horloge.nl
1d

Als je een Garmin Fenix 6 kopen wil, dan ben je op zoek naar een stoere, sterke smartwatch die net zo ver gaat als jij. Dit horloge is namelijk bepaald niet bedoeld voor de bankzitters of ‘casual sporters’. De data die hij verzameld over je workouts is ongelooflijk uitgebreid en gedetailleerd. Daar hoort ook een flinke prijs bij, maar met onze prijsvergelijker bovenaan deze pagina vind je in ieder geval de voordeligste deal van dit moment. Dat scheelt weer in de portemonnee.

Een Garmin Fenix 6 aanbieding? Dit moet je weten

Deze smartwatch van Garmin is gemaakt van stevige materialen en is schokbestendig, waterdicht en bestand tegen stof en vuil. Daarnaast kan hij ook nog eens tegen hoge en lage temperaturen en voldoet daarmee aan de normen en eisen van het Amerikaanse leger. Als je een marathon loopt in Nederland, een triatlon meepakt in de bergen van Argentinië of bijvoorbeeld off piste gaat skiën in Oostenrijk, gaat dit horloge net zo hard als jij. 

Ongelooflijk veel sensoren

Als je een Garmin Fenix 6 kopen wil, dan zoek je de hoogste kwaliteit en de meest uitgebreide mogelijkheden. Die krijg je met deze smartwatch zeker. Enkele functies die doorsnee smartwatches bijvoorbeeld niet hebben, maar de Fenix 6 wel zijn: Expeditie Modus voor ultra lange afstanden in de rauwe natuur, ABC sensoren voor gegevens van zeer plaatselijke weersomstandigheden, Climb Pro voor rots- en bergbeklimming, hersteladvies en speciale modi voor tijdens het skiën. Zelfs off piste.

Uiteraard heeft zo’n complete smartwatch als deze ook de standaardfuncties zoals het meten van je hartslag, het tracken van je hydratatie, je route, tijd, afstand, slaapkwaliteit en meer. Daar horen natuurlijk ook zaken buiten het sporten om bij. Denk aan notificaties, een NFC chip om te betalen met je smartwatch, muziek aansturing en meer. Veel completer dan dit wordt het niet.

Hoe werkt onze prijsvergelijker?

Scroll naar boven en je komt vanzelf onze prijsvergelijker tegen. Daarmee vind je zeer eenvoudig de beste deal van dit moment. De goedkoopste optie staat namelijk automatisch bovenaan. Uiteraard zijn nog meer aspecten dan alleen de prijs belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan levertijden. Gebruik daarom de filteropties om alleen het aanbod te zien dat voor jou interessant is. 

Eenmaal de beste Garmin Fenix 6 aanbieding gevonden? Klik dan op de groene knop met ‘naar aanbieding’. Je komt dan automatisch op de juiste pagina van de webshop terecht. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu