Garmin Fenix 6S kopen: gebruik onze prijsvergelijker

Filters
Filters
×
4 resultaten vanaf € 388,00
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Tijdelijk tot €10 korting per maand
  • Gratis 5G
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim Only met 10GB data
T-Mobile
Nu €11 korting per maand op je bundel
  • Altijd online zonder extra kosten
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • GOGOGO Deals!
Bekijk aanbieding
Garmin Fenix 6S
Garmin Fenix 6S
42 mm
€ 388,00
2 jaar garantie
Phonemarket.nl
9.2
Phonemarket.nl
1d
Garmin Fenix 6S
Garmin Fenix 6S
42 mm
€ 389,00
2 jaar garantie
Amazon
4.2
Amazon
5d
Garmin Fenix 6S
Garmin Fenix 6S
42 mm
€ 399,99
2 jaar garantie
bol.com plaza
6.2
bol.com plaza
2d
Garmin Fenix 6S
Garmin Fenix 6S
42 mm
€ 436,00
2 jaar garantie
Coolblue
9.1
Coolblue
1d

Wil jij een Garmin Fenix 6S kopen? Gebruik dan eerst onze prijsvergelijker om te zorgen dat je niet teveel betaalt. De prijs kan per aanbieder namelijk nogal verschillen. Door voor je aankoop eerst te kijken waar hij het goedkoopst is, bespaar je mogelijk een flink bedrag. Op deze pagina vind je verder nog de belangrijkste informatie, zodat je absoluut de best mogelijke aankoop doet.

Een Garmin Fenix 6S kopen? Let hier dan op

De Garmin Fenix 6S is echt gericht op de fanatieke sporters. Mensen die af en toe een rondje hardlopen of drie keer per week naar de sportschool gaan kunnen beter een ander horloge kopen. De specs die met deze smartwatch komen gaan veel verder dan wat jij nodig hebt. Bovendien is de prijs van deze smartwatch ook behoorlijk flink te noemen.

Behoor jij wel helemaal in juiste doelgroep om een Garmin Fenix 6S te kopen? Dan krijg je ook flink wat mogelijkheden in huis. Zo heeft deze smartwatch hartslag en bloedzuurstofmeters, GPS en kan het tot in de kleinste details hardloop- en fietsprestaties bijhouden. Denk daarbij aan afstand, gezette stappen, snelheid, route, verbrande calorieën, hoogteverschil, dynamica, hersteladvies en nog veel, veel meer. Eigenlijk gewoon teveel om op te noemen. 

Buiten de sportgerelateerde functies om heeft deze smartwatch van Garmin nog meer te bieden. Zo kun je ook betalen met je smartwatch dankzij een NFC chip en krijg je notificaties van je telefoon binnen zoals berichten, waarschuwingen, wekkers, meldingen, etc. Bovendien kun je je muziek aansturen en heb je een gemiddelde batterijduur van 9 dagen. Zet je hem echter op expeditiemodus, dan schakelt hij allerlei functies uit en gaat hij zo zuinig mogelijk met je energie om. In dat geval gaat de batterij weken lang mee. Waarschijnlijk zelfs meer dan een maand. Je kunt dus echt lang zonder oplader, als dat moet.

Zo werkt onze prijsvergelijker

Jij wil dus wel een Garmin Fenix 6S kopen? Onze prijsvergelijker vind je bovenaan deze pagina. Hij is zeer eenvoudig in gebruik. De goedkoopste aanbieding staat namelijk automatisch bovenaan. Niet alleen de prijs is echter belangrijk, maar ook de levertijd en de shopervaring. Gebruik daarom de filteropties aan de linkerkant om het aanbod nog wat aan te scherpen.

Klik vervolgens op de groene knop met ‘naar aanbieding’ je komt dan automatisch op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar kun je je bestelling afronden op de normale manier.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's