De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Garmin Fenix 6X Pro kopen: vind hier de beste prijzen

Garmin Fenix 6X Pro
Garmin Fenix 6X Pro
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
3 resultaten vanaf € 495,41
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Tot €100 extra inruilwaarde!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Garmin Fenix 6X Pro
Garmin Fenix 6X Pro
51 mm
€ 495,41
2 jaar garantie
Proshop
9.2
Proshop
7d
Garmin Fenix 6X Pro
Garmin Fenix 6X Pro
51 mm
€ 523,60
2 jaar garantie
Bol.com
5.8
Bol.com
1d
Garmin Fenix 6X Pro
Garmin Fenix 6X Pro
51 mm
€ 564,00
2 jaar garantie
Art & Craft
8.5
Art & Craft
1d

Sterk, robuust en gericht op de echte fanatieke sporters onder ons. Dat is wat je in huis haalt als je de Garmin Fenix 6X Pro kopen wil. Deze smartwatch met het uiterlijk dat veel op een G-shock doet denken, is gemaakt voor avonturiers en mensen die graag buiten in de natuur zijn. Als je alleen af en toe een rondje hardloopt, kun je beter kiezen voor een ander model. 

Dit moet je weten als je een Garmin Fenix 6X Pro kopen wil

De Garmin Fenix 6X Pro is gemaakt voor serieuze atleten en avonturiers. Ze houden daarom meer gedetailleerde informatie bij over je workouts. Waar alle smartwatches eigenlijk altijd wel je hartslag, snelheid, route, calorieën, etc. bijhouden, doet deze Garmin daar nog een schepje bij bovenop. Zo houdt deze smartwatch ook tempodoelstellingen bij, zie je het hoogteverschil van je routes, je hardloopdynamica, VO2 max en meer. 

Bovendien zit het horloge volgeladen met kaarten van heel europa, incl kleine weggetjes en (zand)paden door de natuur. Op basis van data van andere Garmin gebruikers kent het systeem populaire routes bij jou in de buurt. Daardoor kun je telkens nieuwe uitdagingen aangaan.

Dit geldt zelfs voor skipistes en golfbanen. Deze kaarten zijn allemaal voorgeladen in het systeem en daardoor heb je tijdens het sporten een daadwerkelijke kaart van je omgeving tot je beschikking. Ook handig in survival situaties dus. De batterijduur is zo’n 21 dagen, maar in expeditie modus gaat hij zelfs tot 46 dagen mee. Tegen die tijd is zelfs de meest doorgewinterde avonturier wel weer in de buurt van een oplader.

Niet alleen een sportwatch

Deze smartwatch wil je nooit meer af doen. En dat hoeft ook niet. Ook buiten het sporten om is deze fraaie gadget de ideale compagnon. Zo kun je betalen met Garmin Pay, ontvang je berichten en notificaties van je telefoon en stuur je natuurlijk je muziek aan. Door een Garmin Fenix 6X Pro te kopen is geen uitdaging je meer te groot.

Zo werkt onze prijsvergelijker

De prijzen kunnen per aanbieder behoorlijk verschillen. Zo betaal je bij de ene winkel soms wel honderden euro’s meer dan bij de andere. Het loont zich dus zeker de moeite om altijd eerst onze prijsvergelijker te gebruiken. Gelukkig is dat zeer simpel. De goedkoopste aanbieding staat namelijk altijd bovenaan. Klik op de groene knop met ‘naar aanbieding’ en je komt vanzelf op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar kun je dan je Garmin Fenix 6x Pro kopen zoals je gewend bent.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu