Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

General Mobile Discovery 2 Mini

Scherm
4.5 inch
Camera
8 megapixel

General Mobile Discovery 2 Mini: goedkoop toestel met prima specs

Naast de Discovery 2 heeft  de Turkse fabrikant General Mobile ook een kleiner broertje uitgebracht: de Discovery 2 Mini. Dit toestel is compacter en voorzien van minder krachtige specificaties, maar is met een adviesprijs van 150 euro wel een stuk goedkoper.

De Discovery 2 Mini heeft een 4,5 inch-scherm, met een relatief lage resolutie van 854 bij 480 pixels. Met de 1,3GHz quadcore-processor is het toestel een stuk minder krachtig dan zijn grotere broer, maar de Mini is wel in staat om vloeiend Android 4.4 (KitKat) te draaien. Onder de motorkap vinden we 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte.

De General Mobile Discovery 2 Mini in vogelvlucht

General Mobile Discovery 2 Mini biedt veel waar voor zijn geld, door prima specificaties te combineren met een lage prijs. Daarnaast is het toestel voorzien van KitKat, een recente Android-versie. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,5 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • 1,3GHz quadcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • Niet duur, opslagruimte uitbreidbaar met een geheugenkaartje
  • Voorzien van Android 4.4 (KitKat)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over de General Mobile Discovery 2 Mini

General Mobile Discovery 2 MiniDe General Mobile Discovery 2 Mini vertoont gelijknissen met de reguliere Discovery 2, maar wijkt wel op een aantal punten af. Een voorbeeld hiervan is de hoeveelheid opslagruimte. De Discovery 2 Mini heeft 8GB aan opslag, maar dit is – in tegenstelling tot de reguliere Discovery 2 – wél uit te breiden met een micro-sd-geheugenkaartje tot maximaal 32GB.

Aan de achterzijde van het goedkope toestel vinden we een 8 megapixel-camera, die een LED-flitser en autofocus-functie heeft. Selfies maak je met de 2 megapixel-camera aan de voorzijde, die ook geschikt is voor videogesprekken met bijvoorbeeld Skype. De batterij van de Discovery 2 Mini heeft tot slot een capaciteit van 1800 mAh, wat garant staat voor een standby-tijd van ongeveer 120 uur.

Met afmetingen van 131 x 65 x 7,8 millimeter is de Discovery 2 Mini lekker compact, en met het gewicht van 124 gram ook zeker niet zwaar. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het toestel fijn in de hand ligt en gemakkelijk met één hand te bedienen is. Ook kun je de smartphone gemakkelijk in je broekzak kwijt.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de General Mobile Discovery 2 Mini met abonnement.

Lees verder

Pluspunten Discovery 2 Mini

  • Vlotte specificaties
  • Niet duur
  • Draait een recente Android-versie

Minpunten Discovery 2 Mini

  • Mist 4G-ondersteuning
  • Matige batterij

Laatste berichten

General Mobile lanceert nieuwe budgetsmartphones in Nederland

General Mobile lanceert nieuwe budgetsmartphones in Nederland

Nieuws De Turkse fabrikant General Mobile heeft  twee nieuwe smartphones uitgebracht in Nederland, de Discovery 2 en Discovery 2 Mini. De  toestellen zijn sinds deze week  breder verkrijgbaar en kosten respectievelijk 250 en 150 euro.
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app