De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Gigaset GS3

1/6

De Gigaset GS3 is een voordelige smartphone met twee opvallende extra’s: je kunt de accu draadloos opladen, ‘m verwisselen en de achterkantjes zijn ook aan te passen. Ben je benieuwd wat de Gigaset GS3 nog meer te bieden heeft? Op deze pagina lees je de belangrijkste kenmerken van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Focus op de accu

Er zijn nauwelijks smartphones meer met een verwisselbare accu. De Gigaset GS3 onderscheidt zich hiermee. Een verwisselbare accu is bijvoorbeeld handig als je op reis bent. Dan stop je simpelweg een andere accu in het toestel en je kunt weer een dag vooruit. Je hoeft geen powerbank of stopcontact te zoeken en uren te wachten tot de accu vol is.

Een ander pluspunt is dat de Gigaset GS3 draadloos opladen ondersteunt. Die feature is zeldzaam in het prijssegment van de smartphone en vooral bekend van modellen die vier keer zo duur zijn.

De GS3 kan draadloos opladen met 10 Watt via de Qi-standaard. Dat is niet heel snel, maar een gemiddelde snelheid en prima als je het toestel ‘s nachts of bijvoorbeeld op kantoor oplaadt. De accucapaciteit van de smartphone bedraagt 4000 mAh. Dat is voldoende voor een lange dag gebruik. Opladen kan ook via de usb-c-aansluiting.

Gigaset GS3

Specificaties Gigaset GS3

De Gigaset GS3 heeft een hd-scherm van 6,1 inch met een notch voor de selfiecamera en is daarom net met één hand te bedienen. Het toestel draait op een simpele processor, heeft twee camera’s op de achterkant en een selfiecamera. Achterop is een vingerafdrukscanner geplaatst. De GS3 heeft meer werk- en opslaggeheugen dan veel concurrerende toestellen, namelijk 4GB en 64GB. Je hebt dus veel ruimte om media op te slaan.

Verwisselbare achterkantjes en Android 10

De Gigaset GS3 is ook nog eens aan te passen qua uiterlijk. Je kunt de achterkantjes namelijk aanpassen, zodat die bijvoorbeeld bij je kleding passen. Deze plastic covers kosten vier euro per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar in het rood, verschillende kleuren blauw of rosé goud.

De smartphone draait op Android 10 en Gigaset past de software nauwelijks aan. Prettig, want stock-Android werkt uitstekend. Het updatebeleid van deze budgetsmartphone is wel onduidelijk, dus verwacht er niet veel van.

De GS3 heeft een adviesprijs gekregen van 179 euro, terwijl zijn uitgebreidere broertje 229 euro moet opbrengen. Die Gigaset GS4 heeft onder andere een groter scherm met hogere resolutie en meer camera’s op de achterzijde.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Gigaset GS3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu