De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Gigaset GS4

De Gigaset GS4 is een vriendelijk geprijsde smartphone van de Duitse fabrikant. Het toestel wordt dan ook gefabriceerd in de eigen fabriek in Bocholt. Qua display bevat de GS4 een variant van 6,3 inch met een kleine waterdruppelnotch en relatief smalle randen. Door de hoge resolutie kun je prima een filmpje, website of foto’s bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Luxe design van glas

Gigaset GS4

Het toestel is te verkrijgen in het zwart en wit en bevat koperen accenten. Op de voor- en achterkant vind je een laagje glas en op de achterzijde is dat extra speciaal. De camera’s steken namelijk niet uit, wat zorgt voor een uniek gevoel en unieke looks. Op die achterkant is ook de fysieke vingerafdrukscanner te vinden, die zorgt voor fijne bescherming. Ook kun je gezichtsherkenning gebruiken, wat werkt via de frontcamera, maar wel een stuk minder veilig is.

Specificaties Gigaset GS4

De GS4 is de opvolger van de GS195 wordt aangedreven door een MediaTek-processor en bevat een ruime hoeveelheid werkgeheugen en opslag. Er is plek voor twee simkaarten, maar ook een geheugenkaartje. Draadloos betalen doe je makkelijk, dankzijde ingebouwde nfc-chip. Ook een notificatieledje is aan boord, zodat je direct een gemiste notificatie, mail of oproep ziet.

Het toestel wordt uitgeleverd met Android 10 en Gigaset voegt daar nagenoeg geen eigen applicaties aan toe en dat is fijn. Zo lijkt en voelt de software erg op hoe Google het wil, zonder onnodige extra’s.

Grote accu én draadloos opladen

Over de accu hoef je je bij de Gigaset GS4 geen zorgen te maken. De batterij is namelijk 4300mAh groot, waardoor je makkelijk een intensieve dag of langer doorkomt. Opladen via een kabel gaat vrij vlot dankzij de speciale oplaadtechniek. Dat doe je via de moderne usb c-poort aan de onderkant van het toestel.

Gigaset GS4

Het toestel kent echter nog een verborgen manier om op te laden en dat is draadloos! In deze prijsklasse een vrij unieke functie, maar wel een handige. Opladen gaat via het Qi-protocol en kan daarmee met veel laders. Dit gaat met maximaal 15 Watt, waardoor de GS4 ook via die manier weer vrij vlot volzit.

Op zoek naar een iets betaalbaarder toestel, maar wel met draadloos laden, een schone Androidversie én zelfs verwisselbare achterkantjes? Bekijk dan de Gigaset GS3 eens. Dat toestel is voor 179 euro op de markt gezet, terwijl de GS4 229 euro moet opbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Gigaset GS4

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu