Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5 inch
Camera
12.3 megapixel
Prijs

Google Pixel 2 met abonnement: dit moet je weten

Met de Pixel-reeks toont Google wat er allemaal mogelijk is met Android. De in september 2017 geïntroduceerde Google Pixel 2 is wat dat betreft geen uitzondering; hij verbetert zijn voorganger op vrijwel alle punten. Het toptoestel kostte bij verschijning 649 dollar, maar inmiddels haal je een Google Pixel 2 los voor een bescheidener bedrag in huis. Hetzelfde geldt voor de Google Pixel 2XL, de grotere variant die gelijktijdig verscheen.

Een groot voordeel van de Google Pixel 2 is dat het toestel op stock-Android draait, een ‘schone’ versie van het besturingssysteem zonder overbodige toevoegingen. Het toestel heeft een fraai 5 inch-scherm en wordt aangedreven door een krachtige Snapdragon 835-chip met 4GB werkgeheugen. Voor de opslag van apps en media is 64 of 128GB beschikbaar (niet uitbreidbaar). Achterop de telefoon zit een 12,2 megapixel-camera, die dankzij de hoge lichtgevoeligheid en slimme algoritmes prachtige foto’s schiet.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Google Pixel 2 met abonnement?

De Google Pixel 2 is een high-end smartphone met veel mogelijkheden. Om die optimaal te benutten, adviseren we een abonnement te kiezen bij een provider die 4G en grote databundels biedt. Het scherm van de Pixel 2 leent zich immers perfect voor mediaconsumptie. Wil je onderweg je favoriete films en series streamen, dan is een grote databundel en snelle internetverbinding geen overbodige luxe. Gelukkig hebben vrijwel alle providers een landelijk dekkend 4G-netwerk. In sommige gevallen bieden ze zelfs de optie om tegen een meerprijs een onbeperkte databundel af te sluiten, zodat je naar hartenlust kunt streamen en downloaden.

Heb je geen idee hoeveel data, belminuten en sms’jes je nodig hebt? Raadpleeg dan eens de app van je provider of de facturen van je huidige abonnement. Je ziet dan in één oogopslag wat je maandelijks verbruikt. Misschien heb je wel genoeg aan alleen data, omdat je enkel nog belt en sms’t via gratis apps als Skype en WhatsApp. Let wel op dat je je bundels niet te krap neemt, want buitenbundelkosten kunnen hoog uitvallen.

Goed om te weten is dat steeds meer providers, zoals Vodafone, KPN en T-Mobile, combivoordeel bieden. Trouwe klanten die hun tv-, internet- én telefoonabonnement combineren, krijgen leuke extra’s. Denk aan abonnementskorting, extra zenderpakketten en gratis onderling bellen met huisgenoten. Doe er je (combi)voordeel mee!

Bij welke providers kan ik de Google Pixel 2 kopen?

Hoewel de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL nooit officieel in ons land zijn verschenen, kun je ze toch via de grijze import aanschaffen. Gebruik onze vergelijker om de smartphone en het abonnement te vinden dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt het volledige aanbod eenvoudig filteren en ziet snel welke providers bijvoorbeeld combivoordeel aanbieden.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Google Pixel 2 aanbiedingen?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Met de prijsvergelijker van Android Planet kun je het volledige aanbod abonnementen bekijken en vergelijken. De beste deals vind je standaard al bovenaan. Gebruik de filteropties om je gewenste provider, contractduur, bundels en levertijd te kiezen. Ook kun je ervoor kiezen om alleen aanbiedingen zonder BKR-registratie te tonen. Dan weet je zeker dat je telefoonabonnement geen invloed heeft op de hoogte van je hypotheek op het moment dat je een huis wilt kopen.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app