Google Pixel 5 los toestel: vergelijk hier de beste prijzen

8,5
Reviewscore
Super Deal
Een mobiel abonnement met unlimited data en 5G nú in prijs verlaagd!
Internet van Ziggo thuis? Dan krijg je tot € 5 korting per maand
Naar aanbieding Naar aanbieding
Gesponsord
Goedkoopste Pixel 5 aanbiedingen: 2 deals gevonden bij 2 webshops Prijsupdate: 14 minuten geleden
Filters
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (2)
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(23.445)
Pixel 5
128GB
Zwart
24u
€ 727,00
(51.880)
Pixel 5
128GB
Zwart
24u
€ 738,00

De Google Pixel 5 los toestel is voor veel mensen een nog wat onbekende naam, toch is het een prima smartphone die het overwegen waard is. Zo noemen we hem in onze review de ‘beste Google-smartphone tot nu toe’. Overweeg jij de Google Pixel 5 los toestel? Gebruik dan zeker eerst onze prijsvergelijker op deze pagina. Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt. 

De Google Pixel 5 los toestel: hier moet je op letten

De Google Pixel 5 is wat goedkoper dan zijn voorganger, de Pixel 4, maar is een betere telefoon. Zo heeft de Pixel 5 meer werkgeheugen en een accu die langer meegaat en dat terwijl je minder betaalt. Dat is natuurlijk nooit verkeerd. 

Niet overal verkrijgbaar

Aangezien de Pixel telefoons van Google wat minder bekend zijn, zijn er ook maar een beperkt aantal aanbieders. Zo is de telefoon niet te vinden in het aanbod van Bol.com of Coolblue. Via onze prijsvergelijker zie je meteen waar de telefoon wel verkrijgbaar is en tegen welke prijs.

Officieel niet in Nederland uitgebracht

De Google Pixel 5 is officieel niet in Nederland uitgebracht. Mocht je er toch één willen, dan ben je afhankelijk van de grijze import of je moet zelf naar Duitsland op en neer rijden. Dit kan gevolgen hebben voor de ondersteuning. Mocht je bijvoorbeeld ooit het scherm willen laten repareren, dan kan dit langer duren dan normaal. Het is zelfs mogelijk dat je in bepaalde gevallen je toestel naar het buitenland moet sturen. Het is goed om je hiervan bewust te zijn, voordat je deze telefoon koopt.

5G werkt niet in Nederland

De Google Pixel 5 komt gewoon voorzien van een 5G-chip en zou daarom verbinding moeten kunnen maken met het 5G-netwerk. Echter omdat het toestel officieel niet in Nederland is uitgebracht, is deze functie simpelweg niet geactiveerd. Daardoor kun je in het buitenland wel op 5G, maar in Nederland zal je het met 4G moeten blijven doen.

Voor wie is de Google Pixel 5 geschikt?

De Google Pixel 5 is voor de prijs een prima toestel dat eigenlijk voor iedereen wel wat te bieden heeft. Zo zijn er goede camera’s, prima hardware, een 90Hz scherm en eenvoudige maar fijne software. Uiteraard werkt dit toestel het beste voor mensen die al veel gebruik maken van overige Google diensten. De Pixel 5 sluit daar goed bij aan en zorgt voor een soepele ervaring binnen het ecosysteem van Google. 

Hoe gebruik ik de prijsvergelijker?

De prijsvergelijker zoekt de beste prijs in Nederland en zet deze bovenaan. Je klikt simpelweg op ‘naar aanbieding’ waardoor je op de webshop van de aanbieder terecht komt. Bestel daar je nieuwe smartphone en klaar. 

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's