Google Pixel C

Google Pixel C

Google Pixel C: tablet met Android Marshmallow

De Google Pixel C is een tablet van Google met een afneembaar toetsenbord. Het apparaat draait uit de doos op Android 6.0 (Marshmallow) en is voorzien van prima interne hardware. Zo draait de Pixel C op een Nvidia X1-chip met een quadcore-processor en een Maxwell-gpu. Standaard is er 3GB aan werkgeheugen aanwezig. Het scherm meet 10,2 inch en heeft een resolutie van 2560 bij 1800 pixels. Dat zorgt voor een pixeldichtheid van 308 ppi, waardoor afzonderlijke beeldpuntjes nauwelijks te onderscheiden zijn.

De Pixel C beschikt niet over camera’s, maar werkt wel met een los toetsenbord dat apart verkrijgbaar is. Het toetsenbord wordt met de tablet gekoppeld middels bluetooth en werkt met een magnetische verbinding. Het scherm kan hierdoor gemakkelijk worden versteld in verschillende posities.

De Google Pixel C in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Google Pixel C is een interessante tablet met high-end specs en een handig toetsenbord. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het apparaat op een rijtje gezet.

  • Scherp 10,2 inch-scherm met 2560 bij 1800 pixels
  • Draait uit de doos  op Android 6.0 (Marshmallow)
  • Nvidia X1-chip en voorzien van  3GB aan werkgeheugen
  • Afneembaar toetsenbord om productief te werk te gaan

Meer over de Google Pixel C

Een belangrijke feature van de Google Pixel C is dat de tablet op Android 6.0 (Marshmallow) draait. Deze Android-versie wijkt visueel niet veel af van Android Lollipop, maar voert enkele grote vernieuwingen door. Zo kun je afzonderlijke app-machtigingen goedkeuren of afwijzen. Wil je niet dat Facebook Messenger je locatie kan achterhalen, dan schakel je dit simpelweg uit.

Ook nieuw is Google Now on Tap, een functie die de context op het scherm gebruikt om je van relevante informatie te voorzien. De accubesparende functie Doze zorgt ervoor dat de Google Pixel C in slaapstand veel minder energie verbruikt.

Pixel C

Het 10,2 inch-scherm ziet er door de hoge resolutie scherp en kleurrijk uit en is daarom geschikt om video’s op te kijken en spelletjes  op te spelen. De hardware is krachtig genoeg om alle apps en games  uit Google Play vloeiend te draaien. Door de 3GB aan werkgeheugen is ook multitasken geen probleem, ook wanneer je veel verschillende applicaties tegelijk hebt geopend.

Uniek is het toetsenbord, dat via bluetooth werkt en niet aan de Pixel C hoeft worden vastgeklikt. Het toetsenbord werkt via een magnetische verbinding en hoeft ook niet apart te worden opgeladen. Dat gebeurt namelijk automatisch wanneer de Pixel C aan het stroom wordt gekoppeld. Volgens Google gaat het toetsenbord op een volle acculading ongeveer twee maanden mee.

Google Pixel C

Google Pixel C prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Google Pixel C prijzen. Bekijk alle Google producten.

Alle Google producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's