De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Honor 4X

Honor 4X: nieuwe budgettopper met 4G

De Honor 4X is een nieuw budgettoestel met prima specs van Honor. Het toestel is minder krachtig dan zijn grotere broer, de Honor 6 Plus, maar wel goedkoper. De smartphone  wordt aangedreven door een 1,2GHz octacore-processor, die wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte. Wil je die  uitbreiden, dan dien je een micro-sd-geheugenkaartje aan te schaffen.

Het scherm van de Honor 4X is met 5,5 inch lekker groot, maar heeft wel een relatief lage resolutie van 1280 bij 720 pixels.  Foto`s schiet de smartphone  met de 13 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. Ook is er een flinke 3000 mAh-accu aanwezig die de het toestel  van stroom voorziet. Tot slot  beschikt de 4X over  Android 4.4 (KitKat) en ondersteuning voor 4G.

De Honor 4X in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Honor 4X is een nieuw en groot toestel dat zich voornamelijk kenmerkt door zijn  lage prijs. Ook  beschikt de smartphone over prima specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Honor 4X op een rijtje gezet.

  • Groot 5,5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • Vlotte octacore-processor met 2GB werkgeheugen
  • Draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat)
  • Voorzien van een 13 en 5 megapixel-camera

Meer over de Honor 4X

Honor 4X

Met de prima specificaties en adviesprijs van 199 euro is de Honor 4X zeker het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar een nieuw budgettoestel. De Honor 4X schiet  prima foto’s met de 13 megapixel-camera aan de achterkant, die veel camera-opties heeft. De 5 megapixel-camera aan de voorzijde van het toestel is geschikt voor het maken van selfies en het houden van videogesprekken met bijvoorbeeld Skype.

Wel jammer is het feit dat de Honor 4X uit de doos op Android 4.4 (KitKat) draait en hoogstwaarschijnlijk geen Lollipop-update ontvangt. Hierdoor mis je bijvoorbeeld het fraaie  Material Design en slimme notificaties. Android 4.4 (KitKat) is echter nog steeds een prima besturingssysteem en zal voor de meeste gebruikers voldoen.

Over KitKat heeft Honor een eigen laagje software gelegd, genaamd  EMUI 3.0. Dit is een Android-schil die we bijvoorbeeld van veel Huawei-toestellen kennen. EmotionUI kenmerkt zich met name door het grote gebruiksgemak en minimalistische grafische schil. Laatstgenoemde doet een beetje denken aan iOS, ook omdat apps in mapjes worden verzameld.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Honor 4X

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu