Honor 6 Plus

Honor 6 Plus: grootste en duurste Honor-toestel

De Honor 6 Plus is – zoals de naam van het toestel als doet vermoeden – een upgrade van de Honor 6. Het grote toestel is het vlaggenschip van Honor, wat te merken is aan de specificaties en de relatief hoge introductieprijs van 400 euro.  De Honor 6 Plus wordt aangestuurd door een 64-bit 1,8GHz octacore-processor, die wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen. Hierdoor is het toestel in staat om moeiteloos meerdere apps naast elkaar te draaien en grafisch intensieve games af te spelen.

Het scherm van de 6 Plus is 5,5 inch groot en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Honors keuze voor een 1080p-scherm is wat ons betreft een verstandige, omdat QHD-schermen om veel meer stroom en rekenkracht vragen. Verder draait de grote smartphone uit de doos op Android 4.4 (KitKat). Honor geeft  echter aan  dat het toestel ook naar Android 5.0 (Lollipop) geüpdatet wordt.

De Honor 6 Plus in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Honor 6 Plus kenmerkt zich met name door het grote 5,5 inch-scherm, dat voorzien van is een hoge resolutie. Daarnaast beschikt het toestel over uitstekende specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5,5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Vlotte 1,8Ghz octacore-processor met 3GB werkgeheugen
  • Drie camera’s aanwezig, waarvan twee aan de achterkant
  • Voorzien van Android 4.4 (KitKat), krijgt update naar Lollipop

Meer over de Honor 6 Plus

honor 6 plus

Honor, het submerk van Huawei, bracht voorheen vooral budgetsmartphones  uit, maar komt met de 6 Plus met een echt high-end toestel. Dat is aan alles te merken: van het prachtige 5,5 inch-scherm tot de vlotte interne hardware. Ook is het toestel voorzien van een 3600 mAh-accu, die volgens Honor op een volle lading zo’n twee dagen meegaat.

Ook opvallend aan de Honor 6 Plus zijn de camera’s. Het toestel beschikt namelijk niet over twee, maar over drie camera’s. Twee hiervan zijn aan de achterzijde van de smartphone geplaatst, en werken nauw met elkaar samen. Ze zorgen ervoor dat beelden sneller worden scherpgesteld en foto’s er in het donker een stuk beter uitzien.

Wel jammer is het feit dat de Honor 6 Plus uit de doos op Android 4.4 (KitKat) draait, al staat een Lollipop-update wel op de planning. Over het besturingssysteem is EMUI 3.0 geplaatst, de Android-schil van Huawei en Honor. Deze kenmerkt zich met name door zijn overzichtelijkheid, en heeft wat weg van iOS. Zo worden apps in mapjes verzameld en zijn onderin een aantal applicaties te plaatsen, zodat je ze sneller kunt benaderen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Honor 6 Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu