Honor 6A

1/2

Honor 6A: compacte budgetsmartphone

De Honor 6A is een budgetsmartphone van het Chinese Honor, een submerk van Huawei dat gericht is op jongeren. Deze smartphone heeft naast een voordelig prijskaartje, alles aan boord wat je van een moderne smartphone zou verwachten. Daarnaast is hij door het 5 inch-scherm lekker compact.

Voor het geld dat je voor de Honor 6A neerlegt, heb je genoeg keuze wat smartphones betreft. Samsung biedt vergelijkbare specificaties bij de Galaxy J3 (2017), terwijl ook de Nokia 5 kan concurreren. Ook de Huawei Y6 (2017), een toestel van de fabrikant zelf, is in veel opzichten gelijk.

De Honor 6A in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Huawei heeft de Honor 6A volgestopt met genoeg rekenkracht voor alledaagse taken. Hieronder hebben we de belangrijkste specificaties van het toestel voor je op een rijtje gezet.

  • 5 inch ips-lcd-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera voorop, 5 megapixel-camera voor selfies
  • Loopt op Android 7.0 (Nougat) met EMUI
  • Snapdragon 430-chip en 2GB RAM
  • 16GB aan uitbreidbare opslag
  • Standaard voorzien van dualsim-ondersteuning

Meer over de Honor 6A

Honor 6A

De Honor 6A is onder de motorkap voorzien van de Snapdragon 430-chip. Deze chipset heeft acht cores en biedt meer dan genoeg rekenkracht voor alledaagse apps als Facebook, Instagram en WhatsApp. Daarnaast is deze chip energiezuinig, wat betekent dat de accu lekker lang mee gaat.

Steeds meer smartphones worden voorzien van dualsim, en dat is bij de Honor 6A niet anders. Het toestel laat je twee simkaarten tegelijk gebruiken, mits je geen geheugenkaartje in het toestel stopt. Zo kun je bijvoorbeeld een voordelig data-abonnement afsluiten bij de ene provider, en een goedkope belbundel bij de concurrent.

Smartphones worden almaar groter, waarbij sommige vlaggenschepen zelfs schermen van 6 inch aan boord hebben. De Honor 6A gaat gelukkig niet mee in deze trend en is met een diagonaal van 5 inch lekker compact te noemen. Daarnaast is het toestel gewoon in één hand te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Honor 6A

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu