Honor 7A

1/1

Pluspunten

  • Ondersteunt dualsim
  • Groot, compact 5,7 inch-scherm door randloos design
  • Dubbele camera en gezichtsontgrendeling

Minpunten

  • Heeft geen quick charge-functie
  • Onduidelijk hoeveel updates het toestel krijgt

Dit moet je weten over de Honor 7A

De Honor 7A is een budgettoestel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel is voorzien van een 5,7 inch-scherm met dunne schermranden en achterop een dubbele camera. Bovendien ondersteunt het toestel dualsim, waarmee je op twee simkaarten tegelijk bereikbaar bent.

Onderscheidend: dubbele camera met gezichtsherkenning

Een fijne feature aan de Honor 7A is de dubbele camera aan de achterkant. Hiermee maak je fraaie portret- en scherpte-dieptefoto’s met bokeh-effect. De 13-megapixel camera wordt daarvoor ondersteund door een dieptesensor van 2 megapixel.

Lees verder na de advertentie.

Ook in de selfiestand schiet het toestel met scherp: de 8-megapixel camera maakt selfies in hoge resolutie. Zowel aan de voor- als achterkant is een LED-flitser geplaatst, zodat ook met minder licht er nog prima foto’s gemaakt kunnen worden.

Daarnaast is de smartphone uitgerust met gezichtsherkenning, wat vrij uniek is in deze prijsklasse. Daarmee ontgrendel je het toestel snel met je gezicht. Dit werkt een stuk sneller dan wanneer je je smartphone ontgrendelt met een patroon of pincode.

Naadloos scherm & vingerafdrukscanner

Met een 5,7 inch-scherm is de Honor 7A een toestel van redelijk formaat. Dit wordt goed benut door het randloze design. Het is hierdoor toch nog een compact toestel dat perfect is om games op te spelen of video’s op te kijken.

honor 7a

Binnenin is een accu te vinden met een capaciteit van 3000 mAh. Met deze accu houdt je het bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag vol. Omdat de accu redelijk groot is, kan opladen lang duren. De 7A heeft helaas geen quick charge-functie, dus snel opladen is er niet bij.

Aan de achterzijde is de Honor 7A voorzien van een vingerafdrukscanner. Deze is zo geplaatst dat je bij het vasthouden van je telefoon er snel je wijsvinger op legt om te ontgrendelen. Net zoals de gezichtsherkenning is ook een vingerafdrukscanner een unieke functie in deze prijsklasse. Dat beide functies op dit toestel zitten, maakt de gebruiksvriendelijkheid groot.

Deze smartphone koop je als… je een volledig toestel wil voor een vriendelijke prijs. Bovendien is de smartphone geschikt om werk en privé gescheiden te houden met dualsim.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Honor 7A

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu