Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Honor 7X

Honor 7X
Scherm 5.9 inch
Camera 16 megapixel
Prijs

Pluspunten Honor 7X

  • Groot, naadloos 5,9 inch-scherm
  • Lange accuduur door energiezuinige hardware
  • Dubbele camera achterop

Minpunten Honor 7X

  • EmotionUI niet voor iedereen
  • Lage resolutie tweede camera

Dit moet je weten over de Honor 7X

De Honor 7X is een midrange smartphone die het naadloze scherm van vlaggenschepen naar de middenklasse brengt. Het toestel heeft een groot scherm van 5,9 inch, 64GB aan uitbreidbare opslagruimte en ondersteuning voor twee simkaarten. Bovendien zit er aan de achterkant een dubbele camera, waarmee je eenvoudig portretfoto’s kunt maken.

Onderscheidend: naadloos scherm

Veel vlaggenschepen zijn in 2017 op de markt gebracht met randloze schermen. Dat betekent dat het scherm wat langer is dan gebruikelijk, en de randen eromheen zo dun mogelijk gehouden zijn. Het praktische nut hiervan is dat je meer tekst onder elkaar kunt lezen, maar ook video’s met breder beeld kunt kijken.

Naast het feit dat het scherm dunne randen heeft, is het ook nog eens een lekker groot scherm. Met een diagonaal van 5,9 inch is het spelen van games, het bekijken van foto’s en het lezen van lange teksten prettig om te doen.

honor 7x

Dubbele camera

Een ander voordeel van de Honor 7X is de dubbele camera aan de achterkant. Ook dit is een eigenschap die van Huawei’s high-end P10 is komen overwaaien, die er voor zorgt dat je kunt spelen met diepte-effecten. Zo maak je professionele foto’s met een tof bokeh-effect: ideaal als je een portret wil schieten.


Ook de 8 megapixel-camera voorop zal fotografiefanaten aanspreken. Deze maakt selfies in hoge resolutie, wat meer dan genoeg is om jezelf goed op de foto te krijgen. Bovendien zorgt de grote accu er samen met de energiezuinige processor voor dat je de hele dag door kunt.

Deze smartphone koop je als… je een naadloos scherm wil zonder de hoofdprijs te betalen. Bovendien heeft het toestel uitstekende camera’s, zowel voor als achter.

Pluspunten 7X

  • Groot, naadloos 5,9 inch-scherm
  • Lange accuduur door energiezuinige hardware
  • Dubbele camera achterop

Minpunten 7X

  • EmotionUI niet voor iedereen
  • Lage resolutie tweede camera
Honor 7X

Laatste berichten

Betaalbare Honor 7X verschijnt binnenkort in Nederland

Betaalbare Honor 7X verschijnt binnenkort in Nederland

Nieuws De aantrekkelijke Honor 7X krijgt binnenkort een release in Nederland. De smartphone is opgedoken bij een Nederlandse webwinkel, waar hij een prijs heeft van 319 euro.