De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Honor 8 Pro

Honor 8 Pro: vlaggenschip voor een schijntje

De Honor 8 Pro is een Android-smartphone met de hardware van een vlaggenschip, maar dan voor een verrassend lage prijs. Zo is het toestel uitgerust met een groots 5,7 inch-scherm, een krachtige processor en een dubbele camera achterop. Waar je daar bij andere fabrikanten al gauw de hoofdprijs voor betaalt, biedt Honor het toestel voor een schijntje aan.

Honor is een submerk van Huawei. Waar Huawei zich richt op iedereen, zijn de smartphones van Honor alleen online te koop. Daardoor kan de fabrikant de prijs laag houden. De Honor 8 Pro biedt bijvoorbeeld betere hardware dan de Huawei P10, tegen een lagere adviesprijs. Heb je liever een wat kleiner scherm? Dan kun je ook de gewone Honor 8 overwegen.

De Honor 8 Pro in vogelvlucht

Met deze smartphone van Honor ben je van alle gemakken voorzien. Meest indrukwekkende is het forse 5,7 inch-scherm. Dat heeft een zeer hoge resolutie, waarmee het één van de mooiste schermen is die Honor ooit heeft afgeleverd. Je kunt de overige Honor 8 Pro specificaties hieronder vinden.

  • 5,7 inch-scherm met resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • Dubbele 12 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.0 Nougat met Huawei’s EmotionUI 5.1
  • Krachtige chip met 8 cores, 4GB werkgeheugen
  • 64GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de Honor 8 Pro

Honor 8 Pro

Deze Pro is één van de duurste Honor-smartphones tot nu toe. Het toestel is echter nog altijd goedkoper dan vrijwel alle andere vlaggenschepen. Honor legt de focus namelijk op een goede prijs-kwaliteitsverhouding en dat is ook met de 8 Pro weer uitstekend gelukt. Je wordt met de Honor 8 Pro namelijk voorzien van ongekend krachtige hardware voor relatief bodemprijsje.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het forse 5,7 inch-scherm, dat een hoge resolutie heeft van 2560 bij 1440 pixels? Zo ben je verzekerd van haarscherp beeld op groot formaat. Ideaal om te genieten van YouTube of Netflix. Met de splitscreenmodus van Android 7.0 Nougat kun je bovendien twee apps tegelijk in beeld brengen. Een WhatsApp-gesprek doorlezen terwijl je aan het browsen bent: geen enkel probleem.

Achterop zit een dubbele 12 megapixel-camera. De beelden van de twee camera’s worden automatisch gecombineerd om voor scherpere foto’s met meer details te zorgen. Voorop kun je overigens nog een 8 megapixel-camera vinden voor kekke selfies onder alle omstandigheden.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Honor 8 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu