Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
12 megapixel
Prijs

HTC 10 met abonnement: dit moet je weten

De HTC 10 is het vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant voor 2016, en nog steeds een van de betere telefoons die je op dit moment kunt kopen. Dit toestel is wat minder gelikt dan concurrenten, maar dat doet niet af aan hoe goed de HTC 10 is. Hij heeft een sterke aluminium behuizing en een bijzonder goede camera die mooie foto's in het donker maakt.

De HTC 10 heeft bovendien een fraai scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels, zodat je al die mooie foto's in detail kunt bekijken. Tel daarbij op dat deze telefoon snel opgeladen is met Quick Charge 3.0, en je weet dat je een toptoestel in handen hebt.

HTC 10 prijs

De HTC 10 deed het in de verkoop niet heel goed, wat eigenlijk best vreemd is voor zo'n goede telefoon. Maar het is een geluk bij een ongeluk voor wie een HTC 10 wil kopen, want inmiddels is de HTC 10 goedkoop. Je betaalt al lang niet meer de introductieprijs van 749 euro.

HTC 10 met abonnement

De HTC 10 is als los toestel al goedkoop, maar wanneer je een HTC 10 met abonnement koopt bespaar je helemaal een hoop geld. Je krijgt dan zowel het toestel als een bundel met data en belminuten. Die combinatie maakt het apparaat op de lange termijn een stuk goedkoper. Koop je de HTC 10 met abonnement, dan betaal je minder dan een HTC 10 als los toestel.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app